Ева Веселинова е готова за поредната голяма промяна в живота

...
Ева Веселинова е готова за поредната голяма промяна в живота
Коментари Харесай

Ева Веселинова се мести в нов дом

Ева Веселинова е подготвена за следващата огромна смяна в живота си след раждането на близнаците. Съвсем скоро експанелистката на Гала в "На кафе " ще се реалокира в нов и много по-просторен дом, в който да се усеща надалеч по-комфортно при развъждането на бебетата си.

Блондинката е съумяла към този момент да подреди жилището, намиращ се в влиятелен и настоящ столичен квартал, даже се похвали и с няколко видеа от интериора. Плановете на фамилията са да се нанесат в новия си дом за Великден.

Ремонтът продължи повече от половин година, като фамилията много се е охарчило около майсторите и мебелите. Домът най-вероятно е закупен на заем, против ипотека, само че не е ясно дали на името на Ева и половинката й, или е благосъстоятелност единствено на мъжа й, написа "Уикенд ".

За разлика от други известни майки у нас, Ева си гледа сама бебетата, които скоро ще навършат годинка. И към този момент няма самообладание да се нанесе в новия си дом. Мебелите в кухнята са перлено-бяло с дървен плот, плочките в банята също са в бяло и кафяво, композиция, която доминира в дома на фамилията на репортерката, която не поддържа връзка с никого от някогашните си сътрудници от "На кафе ".

Близки до русокоската издават, че тя и мъжът й са заложили да съвременна и практична идея при обзавеждането на дома си, без безусловно да пръскат хиляди левове за капризи. Холът, кухнята и трапезарията са дружно, има две бани и две спални, като едната е направена на детска стая. Настоящото жилище на Ева и мъжът й е надалеч по-малко и много тясно за двете им деца, които в този момент прохождат и имат потребност от пространство.

Тъй като публично се води безработна, за момента Ева разчита най-вече на приходите на таткото на бебетата, чиято идентичност настойчиво крие, само че и тя си докарва постоянни приходи като инфлуенсър. Русокоската признава, че желае да се върне на екран, само че след към година, когато счита да изпрати децата си на ясла.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР