Euronav преустановява операциите с руски клиенти, съобщи в четвъртък компанията

...
Euronav преустановява операциите с руски клиенти, съобщи в четвъртък компанията
Коментари Харесай

Компанията за петролни танкери Euronav преустановява операциите си с руски клиенти



Euronav прекратява интервенциите с съветски клиенти, заяви в четвъртък компанията за петролни танкери, добавяйки, че този бизнес съставлява по-малко от 5% от нейния оборот, оповестява Ройтерс.

Базираната в Антверпен група, която дава услуги за доставка и предпазване на недопечен нефт, се причислява към възходящия брой западни компании, които понижават връзките си с Русия след нейното навлизане в Украйна, което Москва назовава " специфична военна интервенция ".

Компанията също по този начин съобщи, че може да бъде наранена неподходящо от комерсиалните цени и ембаргото в светлината на спора.

В дълготраен проект, " тон-миля " - мярка за петролната транспортна промишленост, включваща размери и разстояние - може да се усилят, защото комерсиалните потоци се приспособяват към намаляването на съветските петролни потоци, сподели още Euronav. " Тон-миля " е статистическа единица за товарен превоз, еквивалентна на звук товар, изместен с една миля.

Euronav също по този начин означи, че цената на корабните горива се е нараснала вследствие на спора, което се чака да направи по-скъпо превозването на товари на дълги дистанции.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР