Еуфорията, суетата и шумът от празничните дни отминаха. Някои психолози

...
Еуфорията, суетата и шумът от празничните дни отминаха. Някои психолози
Коментари Харесай

Най-доброто, което можете да направите през януари

Еуфорията, суетата и шумът от празничните дни отминаха. Някои психолози считат, че последните дни на остарялата година не са най-хубавото време за равносметка и в случай че ще би трябвало да се напрягате, с цел да свършите тази работа, по-добре не го правете. Разполагате с целия януари, с цел да си изработите равносметката и проектите. 
Добре е да си отделите една топла и уютна вечер единствено за себе си. За да извършите разбор на миналата година – какви дарове сте получили от нея, какви уроци, какви задания.Разберете коя от тези благоприятни условия желаете да вземете със себе си в бъдещето си. Мислено поблагодарете за осъществените каузи и събития – на себе си и съпричастните хора. Не пропускайте да отбележите своите победи – огромни и дребни – ще видите силата си като видите какво сте преодолели. След благодарността към предишното, можете да преминете към планирането на бъдещето. Ако имате проблем с формулирането на желанията, можете да употребявате следната техника:
Първо. Напишете 5-7 неща, които желаете да си отидат през новата година. Например: задължения, заеми, заеми, отмалялост, въртенето в кръг, самотата, проблеми с околните (колкото по-конкретно е разказан казусът, толкоз по-добре).Второ. Формулирате планове. Какво да пристигна в живота ви, с цел да имате връзка, обич, положителни взаимоотношения, прелестно превозване на времето, основаване на семейство, нова работа и опция за връщане на заемите и така нататък
Важно е при формулирането на желанията да се освободите от отрицателния си опит и да сте оптимисти от цялото си сърце. Не се опасявайте да си пожелаете невероятни неща, искайте нови благоприятни условия. Самоограниченията от сорта на „ аз не мисля, че заслужавам тези неща ” – единствено ще затруднят ритуалното ви послание към Вселената. За самия обред по измислянето и написването на желанията можете да запалите свещ. После да изгорите листчето с написаното и да разпръснете пепелта. Или пък да извършите от листа самолетче и да го пуснете от балкона да лети в пространството.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР