Ето няколко съвета, базирани на книгата на клиничния психолог Даяна

...
Ето няколко съвета, базирани на книгата на клиничния психолог Даяна
Коментари Харесай

Как да усилим шансовете си за добра връзка?

Ето няколко съвета, основани на книгата на клиничния психолог Даяна Киршнер, събрала познание по тематиката с помощта на години изследвания на сполучливите и несполучливи, почнали онлайн и офлайн, връзки на свои пациенти:

1.      Следете деликатно метода на мъжете в връзката с вас през първите дни от началото на познанството ви! Опитайте се да отсеете тези, които се интересуват единствено какво вършиме и дали имате проекти за вечерта от тези, които ви задават въпроси за ползите ви или за упованията ви към близкото бъдеще.

2.      Не бъдете извънредни единствено с 1 човек, не и през първите 90 дни! Със сигурност някой от контактите ви е по-красноречив, по-секси, повече в синхрон с визията ви за съвършения мъж, само че значи ли това, че е точният за вас? Обърнете се обратно и си припомнете всички случаи, в които сте си мислели това, а най-после сте оставали с неоправдани упования.

 Как да усилим възможностите си за добра връзка?

3.      Не прибързвайте с темпа на връзката! Мъжът, който търси повече от физически контакт с вас, ще ви даде нужното време, с цел да прецените обстановката. Не се поддавайте на мисли от вида на: в случай че не го направя в този момент, ще изпусна момента или ще изгубя шанса да бъда с този човек . Страхът от пропуск не би трябвало да бъде насочна точка в търсенето ви на скъпи и устойчиви във времето връзки.

4.      Не оставайте във връзката, единствено тъй като индивидът е страховит! Приятелките ви може да ви споделят, че той е супер, само че това не значи, че би трябвало да се примирите със статуквото, в случай че във вас не се пораждат по-сериозни усеща. 90-те дни, които сте си дали за инспекция на обстановката, ще са задоволителни, с цел да прецените желаете ли да останете с него или не?

5.      Конкретизирайте упованията си! Една от привърженичките на 90-дневното предизвикателство от книгата, авторката на The Elephant Journal Ейприл Уол споделя от персонален опит, че мислите за бъдещия й сътрудник – по какъв начин да се отнася, даже по какъв начин да й приказва, са помогнали доста да притегли човек с сходен енергиен заряд и държание в живота си.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР