Ето набор от съвети за това как бързо да се

...
Ето набор от съвети за това как бързо да се
Коментари Харесай

С тези хитрини ще се отървете от всяко петно по дрехите

Ето набор от препоръки за това по какъв начин бързо да се справите с остатъците от алено вино по бельото си без да ги изхвърляте.

Първото предписание е - не изпадайте в суматоха! Любимата ви блуза или гащички към момента могат да бъдат избавени. Основното е да побързате - в битката против аленото вино, минутите при него са значими. Тъй като аленото вино е естествена багра, всяка тъкан за него е празно платно с нишки, подготвени за боядисване.

Строго неразрешено!

Не търкайте!

Това единствено ще размаже петното, до момента в който навлиза виното във влакната на тъканта. И оттова няма връщане обратно. Натискът и триенето тук няма да оказват помощ, би трябвало да включите логичност и мозък.

Не изчаквайте!

Веднага щом забележите леке, би трябвало неотложно да предприемете дейности. Оставянето до сутринта и може да се сбогувате с дрехата.

Не загрявайте!

Звучи необичайно, само че някои имат предпочитание да изсушат петното със сешоар или да го прекарат с ютия, споделят, то просто се изпарява. Абсолютно невероятно е да извършите това, тъй като просто ще ускорите естествения развой. Първо би трябвало да се отстрани петното и едвам тогава можете да мислите за изсушаване.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР