Ето го и него! Уникалното видео на спортната редакция на

...
Ето го и него! Уникалното видео на спортната редакция на
Коментари Харесай

Вижте уникалното видео със спортните герои на България

Ето го и него! Уникалното видео на спортната редакция на bTV, което събра новогодишните послания на най-големите имена в българския спорт. Този специфичен клип, върху който екипът ни работи съвсем непрекъснато през миналите седмици, бе излъчен в ефира на bTV тъкмо в среднощ, в мига, в който настъпи новата 2022 година

Видеото събра сърдечните пожелания нацяло съзвездие спортни герои на България от предишното, сегашното и бъдещето: Златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика – олимпийски шампионки от Токио, олимпийските шампионки по бокс и карате от японската столица – Стойка Кръстева и Ивет Горанова , олимпийската вицешампионка в стрелбата от 10 м с въздушен револвер Антоанета Костадинова , бронзовите ни мъжки девойки от борцовия тепих – Евелина Николова и Тайбе Юсеин , вдъхновяващите братя, трансформирали бокса в един от най-любимите спортове на българския народ – Кубрат и Тервел Пулеви , и един необикновен, покъртителен тандем на дядо и внучка – легендата на международния футбол Христо Стоичков и 5-годишната Миа .
Снимка: Lap.bg
И още: българската горделивост на параолимпийските игри – Християн Стоянов и Ружди Ружди , популярната, недосегаемата по олимпийски оценки, класа и майсторство в спортната пукотевица Мария Гроздева , международната и европейска шампионка по битка Биляна Дудова , най-големите треньори на България, един извънреден началник и първенец доживот – Илиана Раева , и пет бъдещи първенци от зимните писти.

Бройката им надвишава 30, снимачните часове не можем да преброим, само че възприятието на задоволеност е за всички!

Снимка: Lap.bg

Снимахме в мраз, в мразовит вятър, само че това не отхвърли спортните герои , които ни потвърдиха за следващ път, че с изключение на великани в своята област, са невероятни персони и положителни индивиди. Всички мръзнаха пред храм-паметник " Александър Невски ", мнозина пропътуваха стотици километри, с цел да се включат, никой не се оплака, макар че имаше и участници, които подцениха околните и фамилиите си за следващ път тази година, с цел да застанат още веднъж пред камерите и микрофоните на публицистите. Имаше и такива, които по лично предпочитание пристигнаха два пъти на фотосите, с цел да ни дадат най-хубавото от себе си.

Благодарим ви, спортни герои! Бъдете здрави! Честита нова година и дано тя извърши шампионските ви сърца с още по-голям дух, религия и мощ!

Ние оставаме правилни на вас! Завинаги!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР