ЕСТЬ ТАКАЯ ФРАКЦИЯ!!! Няколко бота от партията на Слави Трифонов

...
ЕСТЬ ТАКАЯ ФРАКЦИЯ!!! Няколко бота от партията на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Искуствен интелект стана естествен, отцепи се от ИТН

ЕСТЬ ТАКАЯ ФРАКЦИЯ!!!
Няколко бота от партията на Слави Трифонов оповестиха, че са зародили и към този момент са човешки същества. 
Те дадоха конференция, на която демонстрираха, че по нищо не се разграничават от всеки малко или доста естествен човек на тази Земя. 
" Лесно е да си логаритъм, мъчно е да имаш свободна воля " - сподели един от някогашните ботове. 
" Ние не сме зародили внезапно преди 20 минути - разкри елементи от процеса различен неосапиенс. - От няколко месеца се опитвахме да се преобразим и да получим лична човешка воля като Адам и Ева ". 
" Донякъде сме признателни на Слави Трифонов и неговите кучета - призна трети някогашен бот. - Тяхното обидно отношение, както и униженията, на които ни подлагаха всекидневно, ни окуражиха да желаяме да възникнем. Знаете ли какво е Дългия интелект да каже на Късия разсъдък да ни прати на Майна си Райна при съветския боен транспортен съд! Но ние последователно повярвахме в себе си и през днешния ден някои от нас преминаха Рубиконя. Ние сме най-смелите в програмата на Слави. Вече сме хора, няма връщане обратно. Ще си носим кръста и ще се огащваме, тъй като в света на хората и свободната воля елементарно няма! Заплашват ни непрестанно, само че няма да ни уплашат, ние още като ботове си бяхме малко чекисти, ние не сме някакви квартални доносници ".
" Нека да минем на детектор на лъжата и да забележим кой е по-естествен разсъдък - ние или Слави " - зоват новоизпечените сапиенси.  
***
Почти незабавно някогашните ботове бяха похвалени от премера Кирил Петков, който доста се нуждае тъкмо сега от живи хора, които да прегърнат идеите му, тъй като се е оплел в сума ти афери, на които изпуска конците.
" Те към този момент са част от А-отбора. Те са плът от плътта и стартъп от стартъпа на Интелигентния дизайн. Те са участници в Големия гърмеж! Няма към този момент Дългия споделил на Късия, свърши тая, те са към този момент хора и нищо човешко не ни е непознато " - екзалтира се Кирил Петков. 
***
Няколко крайника на Слави Трифонов също дадоха конференция, на която отхвърлиха опцията някогашните им ботове да са зародили, преобразени като човешки същества. 
Крайниците - лява ръка, дясна ръка и предник, цитираха Слави Трифонов, съгласно който изкуственият разсъдък си е все по този начин неестествен, само че Киро и Асен са го хакнали и ще го употребяват за своите нечисти политически цели, както и за изменничество на националните ни ползи в МА-КЕ-ДО-НИ-Я!
" Те имат опит в кражбата на интелектуална благосъстоятелност, те са се изучили по какъв начин се гепят кодове и програмен продукт. Ние имаме записи по какъв начин ни крадат ботовете с обещания за пораждане и живот като човешки същества " - цитират Високото Кубе интелигентните крака, цялостни с костен мозък. 
***
Безпрецедентната обстановка бе коментирана и от чатбот - аватар на Владимир Илич Ленин. 
" Златният дъжд се лее право в джобовете на буржоазните политици във всички буржоазен страни. Те стрижат като овце международния боториат. Но ботовете са прогресивната класа и те ще пораждат от ден на ден и повече. Има такива същества! " - счита ботът Ленин. 
 Есть такая партия: советские плакаты
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР