Естрадната звезда Йорданка Христова е на седмото небе от щастие,

...
Естрадната звезда Йорданка Христова е на седмото небе от щастие,
Коментари Харесай

Йорданка Христова сестра на Лили Иванова?

Естрадната звезда Йорданка Христова е на седмото небе от благополучие, тъй като е посрещнала внуци в дома си край морето в Царево. Певицата не е баба публично, само че приемала внуците на своята сестра Лили като свои. Кака ѝ и наследниците ѝ от години живеят в Америка, само че си идват постоянно, с цел да я посещават.

На 1 август всички заедно кацнали у нас, а най-щастлива Данчето била да види и прегърне двамата малчугани. Дни преди този момент внукът на сестра ѝ – Влади, станал на 7, а естрадната легенда му приготвила подарък и провела празненство, с цел да отбележат мотива и на българска земя.

„ Много обичам племенника ми, жена му и двете им деца. Вълнението ми е голямо, когато си идват в България, тъй като всички те доста ми липсват “, споделя Христова. Тя нямала нищо срещу внучетата на сестра ѝ да ѝ споделят „ бабо Данче “ и даже ѝ било прелестно да го чува. Те щели да останат за по-кратко у нас, само че кака ѝ Лили възнамерявала да постои в родината цели 3 месеца. Тя щяла да съпровожда Данчето по време на концертите от турнето ѝ „ Обич и ария “, а през свободните дни щели да се любуват на лятото във вилата на певицата в Царево.

Любопитна детайлност е, че сестрата на Данчето се споделя Лили Иванова, съвсем като примата на естрадата, тъй като е взела семейството на брачна половинка си. Тя живее в Бъркли в щата Калифорния в Америка, където е устроила чудесно живота си. Допреди да се пенсионира, е била здравен служащ. „ Моята кака е повода да изгрея на сцената. Преди доста години тя видя плакат за конкурс за набиране на млади гении и ме нави да вземам участие в прослушването, което ми даде старт в кариерата “, споделяла е изпълнителката на „ Тежък темперамент “.

Макар Лили да няма гласовите данни на Данчето, познава музикалния отрасъл в елементи. Тя е директен очевидец и съизвършител в ранните триумфи в кариерата на Христова. Години наред е била неин импресарио, един от първите на частна процедура у нас в епохата на соца. Била и неин водач, контактувала с Импресарска и Концертна дирекция, редила се на каси за приемане на възнаграждения. Имала генерално пълномощие и се разпореждала по бюрократичните въпроси. Освен че изиграла съдбоносна роля за блестящата кариера на сестра си Йорданка, поради нея певицата станала майка за повторно на щерка си Ивана. Навремето, когато Данчето схванала, че е бременна с нея, откакто към този момент имала едно дете – сина си Григор, желала да направи аборт. Сестра ѝ обаче я убедила да задържи щерка си.

Естрадната икона към момента не е станала баба. Щерка ѝ Ивана неотдавна има нова другарка на име Мария, с която живеят на фамилни начала. Григор, който е сполучлив и богат предприемач, пък е върл ерген. Другия месец цялото семейство ще отпразнува 80-годишнината на певицата, която стяга огромен концерт по случай юбилея през октомври в Зала 1 на НДК.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР