Естрадната легенда Ваня Костова не била никак свекърва за пример

...
Естрадната легенда Ваня Костова не била никак свекърва за пример
Коментари Харесай

Ваня Костова изгони снахата си

Естрадната легенда Ваня Костова не била по никакъв начин свекърва за образец и повлияла на сина си Боян да разтури фамилията си, разбра HotArena .

Наследникът на певицата и половинката му Стефания освен са се разделили, само че и са повели война за общото си дете. Покрай свадите сред тях в епицентъра на бурята попаднала и директорката на Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " Столина Добрева. 

Ваня Костова неколкократно ходила в кабинета й с молба да сменя ръководителите на внучката й, както и да япремести в различен клас. Синът й Боян пък неотдавна се изяви в репортаж по Нова ТВ и проциа директорката на школото, че не се преценява с неговите стремежи и с тези на майка му. 

" Става въпрос за тежка фамилна обстановка, в която двамата родители не могат да се обединят към това какво желаят за детето си ", изясни в ефир Добрева и добави, че към този момент е било задоволено желанието на Костова да бъде заменен учителят по солфеж на детето. Нейните думи единствено потвърдиха слуха, че певицата е съумяла да изгони снаха си и сега двамата със сина й имат тежки разногласия с нея. 

Както знаете, изпълнителката бе набедена, че недолюбва дамата на Боян още по време на престоя си в къщата на ВИП Брадър. Тогава обаче тя се оправда, че надали Стефания щеше да кръсти щерка си на нея, в случай че двете не се разбираха. " Смееше ли да я кръсти с друго име ", одумват връзките им в гилдията. 

Боян и Стефания се срещнали напълно инцидентно. Красивата брюнетка приключила НАТФИЗ и известно време се подвизавала като водеща в СКАТ. Връзката им се развила скорострелно и певицата схванала, че ще би трябвало да стяга женитба по едно и също време с новината, че ще става баба. Така Боян я сложил пред приключен факт. 

Появата на Ванеса за малко скрепила връзките снаха-свекърва, само че към днешна дата двете не се дишат, написа Ретро.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР