Естествени къдрици, направени за пет минути, и небрежен кок с

...
Естествени къдрици, направени за пет минути, и небрежен кок с
Коментари Харесай

Две лесни прически любими на французойките

Естествени къдрици, направени за пет минути, и нехаен кок с минимални старания.

Сабина Сокол, една от обичаните ни It-girls измежду французойките, показва няколко страхотни хрумвания за бързи прически, които наподобяват стилно с всеки тоалет.

 Две лесни прически обичани на французойките

Първата прическа, която Сабина сподели, е евентуално тази, с която най-често сте я виждали да театралничи на фотосите си в Instagram. Нежните талази с лек размер са станали обичан неин избор, тъй като наподобяват красиво и естествено, а се реализират с минимални старания.

Тя ги основава благодарение на дебела маша, като разделя косата си на горна и долна секция. Всеки кичур извива в противоположната посока на предходния, с цел да сътвори непринудена визия, а най-после пръска спрей за коса, който да придаде текстура на прическата. За да се погрижи за здравето на косата си пък, нанася олио за коса от Kerastase.

 Две лесни прически обичани на французойките

Втората прическа е също толкоз небрежна и стилна. Всъщност тя може да бъде направена по два метода, като главните стъпки са идентични. Първо разресваме косата и я прибираме на опашка благодарение на ластик, а бретона оставяме свободен. За да се отървем от всички неравности, използваме четка и лак да коса, а ластика прикриваме с кичур, който прикрепяме с фиби.

От тук можем да разделим косата на няколко секции, които да прихванем настрана с още фиби, с цел да създадем размер и ексцентрична визия. Ако ли не, можем да завием косата, както бихме създали при елементарния кок, само че да оставим дребен кичур свободно да пада за неналожителен изискан. Дооформяме бретона и напръскваме с лак и визията ни е подготвена.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР