Есента започна и дните стават все по-къси. Това изисква повишено

...
Есента започна и дните стават все по-къси. Това изисква повишено
Коментари Харесай

Opel превръща нощта в ден

Есента стартира и дните стават все по-къси. Това изисква нараснало внимание от водачите, защото видимостта и осветеността се утежняват доста с настъпването на здрача рано вечер. Адаптивната Intelli-Lux LED технология без отражения от Opel, която се предлага в доста модели със мълния, е потребна. Тя е по-прецизна и по-мощна от ксеноновите или стандартните осветителни системи.

Веднага откакто автомобилът премине границите на града, матричните или пикселните фарове превключват в режим на дълги светлини и непрестанно трансформират дължината и разпределението на светлинния лъч според от пътната конюнктура и покрайнините. Отделните светодиоди се изключват или включват автоматизирано в границите на милисекунди.

На мрачно идващите транспортни средства са точно „ изрязани “ с прецизен светлинен борд. Резултатът - улицата е осветена блестящо като ден, без да заслепява насрещния трафик. Освен точно пасващия изрез, нищо не остава на мрачно. Това значи, че лидерът може също да разпознава знаци или животни в профил на пътя на разстояние, които преди са били в тъмното. Това дава скъпо време, с цел да може да се реагира по-бързо и по-рано при нужда.

От 2019 година Corsa с адаптивните Intelli-Lux LED матрични светлини без отражения демонстрира по какъв начин Opel прави нововъведенията налични за всички в сегмента на дребните коли. Инженерите непрестанно развиват технологията, тъй че новата Corsa към този момент идва с усъвършенствана матрична светлина. Както в Opel Mokka, общо 14 самостоятелно управляеми LED детайла в този момент обезпечават блестящо като на стадиона преживяване при шофиране още по-прецизно от преди според от обстановката.

Opel Astra и Opel Grandland извеждат технологията Intelli-Lux LED на идващото равнище. С общо 168 LED детайла - 84 на фар - Intelli-Lux LED Pixel Light подсигурява, че светлината тече от самото начало, без да заслепява другите участници в придвижването.

Opel предлага ефикасни и съвременни LED системи и в други модели. Новият Opel Corsa се предлага с напълно LED система от LED фарове, дневни светлини, мигачи и LED задни светлини. В Opel Crossland като алтернатива могат да се употребяват адаптивни напълно LED фарове със светлини за завиване, поддръжка на дългите светлини и автоматизиран надзор на обсега на фаровете.

Друго преимущество на всички LED системи на Opel - те са по-дълготрайни и по-енергийно ефикасни от стандартните фарове. В съпоставяне с халогенните лампи, LED фаровете изискват повече от 80 % по-малко сила при същата светлинна мощ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР