Есенно-зимните модели на бранда носят комфорт и настроение Световният моден

...
Есенно-зимните модели на бранда носят комфорт и настроение Световният моден
Коментари Харесай

Премиера на новата колекция ЕА7 в Бургас – метални акценти и ярки цветове привличат ценителите


Есенно-зимните модели на марката носят комфорт и въодушевление

Световният фешън бранд EA7 Empotio Armani  показва в формалния си корнер в Бургас сбирката fall/winter 2023-2024. На първия етаж в TRIA CITY CENTRE ще откриете селекция от дрехи, съчетаваща  технология с съвременен дизайн. Моделите са основани, с цел да са с вас във всичките ви интензивности – тренировки, ежедневни задължения и есенните страсти измежду природата.

Мъжките модели облекла и аксесоари са в мощни земни цветове. Разнообразието е огромно. Практичен, многофункционален спортен екип от разбъркан памук, основан да обезпечи оптимален комфорт за отмора или подготовка е измежду най-популярните мъжки дрехи на марката.

Този вид продукт се състои от суитшърт с качулка и два джоба с цип, дружно с панталони за джогинг с шнурове с дизайн " колор блок ", който прибавя придвижване, до момента в който персонализирано контрастиращо лого украсява и двете елементи.

Всеки от моделите е удобен и повсеместен, основан да обезпечи оптимален комфорт както за релаксиращите, по този начин и за трениращите.

Възможностите за комбинации са доста. Персонализираното контрастиращо лого ЕА7 украсява всеки от продуктите по автентичен и разчупен метод.

Дамите също няма да останат разочаровани. Вариации на мек, комфортен спортен екип в най-актуалните цветове незабавно притеглят вниманието на първия етаж в TRIA CITY CENTRE. Тези, които търсят изискани дрехи със специфичен щрих за трениране със жанр имат доста за разглеждане.
 Суитчър с висока яка от меко кадифе, с комфортни размери. Моделът има закопчаване с цип начело, еластични маншети и подгъв и е декориран с контрастиращи двуцветни елементи – ленти на ръкавите и логото Emporio Armani EA7, бродирано на гърба. Женствен, настоящ модел, съвършен за атлетичен външен вид  Елегантни клинове, тениски и горнища, украсени с едноцветен принт на питон, са повтаряща се тематика на сбирката. Моделите са с контрастни елементи и мрежести акценти. Тези дрехи, направени от новаторска техническа материя VENTUS7, са идеални за всевъзможни спортни действия. Материята обезпечава оптимална вентилация и непрекъсната телесна температура по време на цялата ви тренировка  Ефектните зимни якета са направени се оферират в смелите цветове на сбирката. Открояват се с универсална женствена кройка, подсилена със затопляща подплата CALIDUM7, направена от сертифициран рециклиран материал, идеална за приятност на свободното време със стил
Луксозните облекла и аксесоари са подобаващи както за спортна, по този начин и за изискана визия.

В TRIA CITY CENTRE се намират и формалните корнери на марките Boss, DNKY, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Saint Bart и Armani Exchange. Тук е мястото в Бургас където светът на модата се допира до нас и разкрива другите си превъплъщения.
 TRIA CITY CENTRE е с локация №1 в града. Тук намирате на едно място фитнес и спа Tria Fines, салон за хубост Vogue, ресторант Roma, кафе RePublic и страхотни търговски площи, а за какво не и своето ново работно място в coworking пространството ТriaSpace
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР