ЕС затваря кръга около Владимир Путин. Съюзът ще наложи санкции

...
ЕС затваря кръга около Владимир Путин. Съюзът ще наложи санкции
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ЕС затваря кръга около Путин

ЕС затваря кръга към Владимир Путин. Съюзът ще наложи наказания против съветския министър на защитата Сергей Шойгу и над 20 лица и формирания. Така по всичко наподобява, че съветската експанзия е постигнала немислимото - принудила е Европейски Съюз да се разрови надълбоко в себе си, до момента в който открие политическия си " гръбнак ". Колко дълго ще го запази - единствено времето ще покаже.

В Америка злодеят на деня се споделя Доналд Тръмп. През съвсем цялото си 4-годишно ръководство в Белия дом републиканецът бе подложен на критика за това, че симпатизира на Владимир Путин. Днес ексцентричният предприемач остави настрани всички подозрения по този въпрос, като разгласи дейностите на съветския държавен глава в Украйна за " гениални " и " рационални ". Прогнози е рано да се вършат, само че в случай че Тръмп фактически има намерение да се кандидатира на президентските избори през 2024 година, то той сигурно ще открие, че огромна част от сънародниците му не са толкоз впечатлени от стопанина на Кремъл.
" Ако желаете мощна страна, тя би трябвало да работи дружно с жителите си ". Това разгласи министър председателят Кирил Петков. Той съблюдава обещанието си и посети митингите на " Възраждане " против Коронавирус ограниченията пред Министерския съвет... преди да бъде заглъхнал от освирквания, апели за " Оставка " и нелицеприятни обиди. Накрая министър-председателят поздрави стачкуващите, че стачкуват, защото " митингът е значим способ на връзка " и си отиде. На съвещанието си през днешния ден КПКОНПИ образува произвеждане за спор на ползи против Николай Събев, министър на превоза и известията, и неговия заместител Илия Илиев. Събев е упрекван, че е траял да бъде съучастник в частна компания след встъпването си в служба, а активността на компанията се припокрива с неговите пълномощия като министър. Производството е по постъпили сигнали и по.... медийна обява в Afera.bg. Да знаете, че това по никакъв метод не са " отрязъци от вестници " и не е редно да критикувате съзнателната работа на антикорупционната комисия с толкоз незначителен мотив.
За край, в случай че се окажете камионджия на борда на пламнал ферибот в Йонийско море, имайте благоразумието да ревизирате дали шофьорската ви брошура е с вас, преди да ви изтеглят. Ще си спестите едни 70 лева, които родният КАТ просто е длъжен да си прибере. Чл. 81 от Закона за българските персонални документи гласи, че подлежите на санкция от 30 до 200 лева, в случай че си загубите български персонален документ или в случай че не уведомите управляващите за неговата липса в 3-дневен период. Пътната полиция е принудена да следи за спазването на закона. А в нашата страна той стои над всички.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР