ЕС положи много усилия и време по сделката за излизане

...
ЕС положи много усилия и време по сделката за излизане
Коментари Харесай

Борисов: Брекзит без сделка. ЕП: Лондон не може да отлага вече нито 24 часа

ЕС постави доста старания и време по договорката за излизане на Англия и си свърши работата. Сега би трябвало да сме подготвени на сюжет договорка да няма. Това написа на фейсбук страницата си.

" Брекзит вреди на бъдещето нацяло потомство. Бях в Португалия и приказвах с младежи, които са учили в Лондон и в този момент би трябвало да се приберат. Няма да ви изоставим. "

Това съобщи водачът на ЕНП в Европейския парламент и претендент за ръководител на Европейската комисия Манфред Вебер по време на спор в пленарната зала на Екологичен потенциал в Страсбург, който продължава към този момент 2 часа.

" Трябва да се подготвим, предстоят ни и европейски избори. След като политическата власт се провали, дано попитаме хората за какво процесът се проточи. Няма никакъв смисъл от удължаването с нито ден, щом това не води до повече изясненост. Брекзит е артикул на популизма ", добави Вебер.

Против отлагането даже с 24 часа се разгласи и Ги Верхофстад, претендент за ръководител на Европейска комисия от името на Европейските консерватори и реформисти.

От името на екипа, който имам достойнството да повеждам, благодаря откровено за цялото доверие, което ми гласоподава Екологичен потенциал, за разговора от ден едно през тези 3 години. Снощният избор прави по-лоша дълбоката неустановеност - за Англия, за Северна Ирландия и за всички страни. Отговорността е на Англия. Ние се опитвахме да намерим дружно решение на многочислените проблеми, един по един. Ако Англия към момента желае да напусне Европейски Съюз, тогава този контракт, по който преговаряме с госпожа Мей от година и половина, е единственият вероятен контракт. Извън него свършихме доста работа да обясняваме, да изясняваме, да подсигуряваме нещата, през документи, за които се споразумяхме. Това съобщи основният договарящ по Брекзит Мишел Барние. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР