Еротичният модел Кортни Клени, която се изявява в една от

...
Еротичният модел Кортни Клени, която се изявява в една от
Коментари Харесай

Еротичен модел уби приятеля си при самозащита, според полицията обаче е хладнокръвно убийство

Еротичният модел Кортни Клени, която се изявява в една от платените платформи със наличие за възрастни, ще бъде подведена под правосъдна отговорност поради убийството на своя другар – деяние, което по думите ѝ тя направила при самоотбрана.

Приятелят ѝ, Крисчиан Обумсели, издъхна на 3 април, откакто Клени го наръга съдбовно с нож по време на скандал, разиграл се в първокласния им апартамент в Маями. След убийството тя се обадила в полицията и разказала за случая.

Оттогава по случая се дискутират две версии – съгласно първата Клени е била жертва на домашно принуждение и е трябвало да се отбрани. Според втората версия, поддържана от околните и роднините на жертвата, става въпрос не за самоотбрана, а за невъзмутимо ликвидиране.

Безспорно случилото се е една покруса, само че това не е престъпно действие. Кортни се е отбранявала и следствието ще го потвърди, изясни юристът ѝ Франк Прието.

По думите на бранителя клиентката му даже се пробвала да избави мъжа, оказвайки му първа помощ до идването на колата за спешна помощ, което обяснявало кръвта му по нея.



Крисчиан Обумсели бе погубен на 3 април (Instagram)

Междувременно фамилията на Крисчиан Обумсели още веднъж сложи под подозрение версията за самоотбрана и изиска правдивост поради неговата гибел.

26-годишната Кортни Клени бе арестувана в сряда от полицейските управляващи в Хаваи и се чака да ѝ бъде повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране от втора степен, отбелязва изданието " Маями Хералд ".



Кортни Клени бе арестувана от полицията в Хаваи (Hawaii Police)

Според юриста ѝ задържането на клиентката му е било " безспорна изненада " поради " безспорните доказателства за самоотбрана ".

Обумсели я нападнал и се опитал да я удуши през онази нощ. Кортни не е имала различен избор, с изключение на да отвърне на силата със мощ, изясни Прието за NBC News.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР