Еркебулан Сейдахмет изрази задоволството си от начина, по който е

...
Еркебулан Сейдахмет изрази задоволството си от начина, по който е
Коментари Харесай

Сейдахмет: Левски за мен е като трамплин за Европа, Стоилов ми помага много

Еркебулан Сейдахмет изрази задоволството си от метода, по който е бил признат в редиците на гранда Левски. Ето какво разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция:

" В тима ме посрещнаха доста добре, дори не чаках толкоз топъл банкет. Колективът е отличен, треньорите са доста положителни. България е футболна страна, тъй че всичко е отлично. Трудно можех да разгадавам, че ще мога да дебютирам още със Славия, тъй като бях в тима от едвам три дни. Готвя се за мача с Лудогорец, който ще се играе на 10 март. Надявам се в него да получa късмет.

Български футболен гранд - това, несъмнено, е крачка напред. Левски играе атакуващ футбол, а Уфа - предпазен. Затова за мен беше по-трудно да се преборя за място в състава там. Уфа се бори за оцеляване в съветската Висша лига, а Левски е един от водачите в българския футбол. Ще работя крепко и се надявам да вкарам доста голове.
 Димитър Димитров-Херо засипа с похвали Еркебулан Сейдахмед
Херо също засипва с похвали новото попълнение на Левски

" Притежава футболен разсъдък "

Не знам дали Станимир Стоилов по някакъв метод е съдействал за прекосяването ми в Левски. Но Стоилов доста ми оказва помощ със препоръки, подсказва ми разнообразни неща. И освен той, само че и другите български експерти, които работеха в националния тим на Казахстан - Цанко Цветанов и Саид Ибраимов.
 Павел Колев: Никакви условия не съм поставял на Спас Русев, Левски съвсем беше банкрутирал
Колев: Никакви условия не съм поставял на Русев, Левски съвсем беше банкрутирал

" Левски първо би трябвало да бъде избавен, а едвам по-късно да се пристъпи към излекуване "

Представителите на по-старото потомство приказват съветски, а по-младите знаят британски. Аз също приказвам малко британски, тъй че нямам особени проблеми с връзката. Още през цялото време ми беше елементарно тук. Не е предходна и седмица, откогато съм в България, а към този момент се усещам като вкъщи си. В България имам повече шансове да се покажа в Европа - това за мен е като трамплин. Не знам по какъв начин ще се развият нещата, само че в бъдеще желая да играя в Европа на още по-високо равнище ", сподели футболистът.
 Спас Русев, Боримиров и Кръстев към този момент джиросали акциите си на Божков
Спас Русев, Боримиров и Кръстев към този момент джиросали акциите си на Божков

Васил е притежател на Левски и на хартия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР