Ерик тен Хаг защити Антони и подкрепи изпадналото в немилост

...
Ерик тен Хаг защити Антони и подкрепи изпадналото в немилост
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг защитава „неудържимия“ Антони, докато Ман Юнайтед обмисля намаляване на загубите при флоп от £86 милиона

Ерик загар Хаг отбрани Антони и поддържа изпадналото в недружелюбност крило, с цел да потвърди своята стойност в Манчестър Юнайтед.

Антони не е титуляр в мач от Висшата лига тази година, единственият му старт идва при победа с 4-2 за Купата на Англия в Лига две в Нюпорт Каунти. Подписването на стойност £85 милиона от Аякс пристигна единствено в последната минута на домакинската загуба на Юнайтед с 2-1 от Фулъм в събота, като Тен Хаг избра 19-годишното крило Омари Форсън пред себе си да титуляр.

Скот Мактоминей и Амад Диало бяха определени да влязат от пейката пред Антони, който не съумя да оправдае несъразмерната си такса, откогато се причисли към клуба.

Въпреки настоящето си усложнение, Тен Хаг сподели, че към момента има религия в Антони и сподели, че 24-годишният е " неукротим ", когато е в най-хубавата си форма.

„ С Антони го подкрепях дълго време “, сподели Ten Hag. „ Познавам качествата му, страхотни качества, знам от предишното, че е неукротим, никой бранител не може да го спре, тъй като той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР