Ергенът Виктор Стоянов изненада една от претендентките за неговото сърце

...
Ергенът Виктор Стоянов изненада една от претендентките за неговото сърце
Коментари Харесай

Допадат ли ви: Eргенът подари на Дениз обувки - всички ѝ завидяха!

Ергенът Виктор Стоянов изненада една от претендентките за неговото сърце с непредвиден подарък - секси обувки на висок ток!

Изненадата бе за Дениз Хайрула, която през 2018 година стана първа подгласничка на „ Мис Плеймейт “. Малко по-рано тя бе на среща с Виктор, само че не бе получила роза от него.



„ Много съм щастлива, че през целия ден бяхме дружно с него. Отдавна не съм се смяла толкоз доста “ – описа тя на останалите девойки в имението. Докато те обсъждаха миналата среща на вратата ненадейно се почуха, Алекс отвори и откри на прага кутия с роза и писмо. Оказа се, че подаръкът-изненада е за Дениз, а в кутията има обувки, които са тъкмо нейния номер.



„ Ето че златната гривничка нищо не значи, тъй като Дениз има едни неповторими обувки. И роза. Това е много по-романтично, най-малко за мен “ – показа Люси, имайки поради гривната, която Алекс получи в предходен епизод.



„ За доста дами обувките са директният път до сърцето им. На мен също ми харесва. Чувствам се малко като Пепеляшка “ – разкри Дениз.



„ Всички дами обичат обувки. Защо нямаше и за нас “ – бе коментарът на една от най-обсъжданите участнички в риалитито - Благовеста Бонбонова.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР