Equinix е уникално позиционирана в новия пост-пандемичен свят(снимка: Equinix) Equinix, компания

...
Equinix е уникално позиционирана в новия пост-пандемичен свят(снимка: Equinix)
Equinix, компания
Коментари Харесай

Equinix влезе за първи път в списъка Fortune 500


Equinix е неповторимо позиционирана в новия пост-пандемичен свят
(снимка: Equinix)

Equinix, компания за цифрова инфраструктура, която оперира и два центъра за данни у нас, влезе в листата Fortune 500, където заема 461 позиция. Попадането в този лист отразява растежа на Equinix и развиването на пазара през последните години, както и разширението на световния обсег и потребителската и партньорската екосистема на компанията.

От откриването си през 1998 година насам Equinix се трансформира от индивидуален център за данни, употребен за физически продан на интернет трафик, в „ машинното поделение ” на цифровата стопанска система с повече от 220 центъра за данни в целия свят, в това число и два такива в България, посредством които се зарежда взаимосвързаността на най-големите световни компании.
още по тематиката
2020 година укрепи сериозната роля на технологиите и форсира вложенията в цифровата промяна, облачните приложения и взаимосвързаността. В новия пост-пандемичен свят Equinix остава неповторимо позиционирана. Очакванията са, че 2021 година ще бъде една от най-активните до този миг. 36 огромни плана в 28 пазара и 19 страни са в развой на реализация.

Междувременно Equinix разгласи и откриването на нов енергийноефективен International Business Exchange (IBX) център за данни в Силициевата котловина. Съоръжението на стойност 142 милиона $ ще отговори на възходящото търсене от страна на бизнеса за първокласни услуги, предлагани от центрове за данни, посредством които да ускорят своите интервенции и да поддържат цифровата си промяна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР