EQS е звездният електрически автомобил сред седаните от луксозния клас.

...
EQS е звездният електрически автомобил сред седаните от луксозния клас.
Коментари Харесай

Mercedes EQS вече с външна изправена звезда

EQS е звездният електромобил измежду седаните от първокласния клас. Сега Mercedes-Benz още веднъж надгради модела. Външните нововъведения включват остаряла традиция на Mercedes - изправената външна звезда на капака!

Има и софтуерна актуализация - предходният EQS към този момент бе един от електрическите коли с най-дълъг пробег. В бъдеще клиентите ще могат да изминават още повече километри, без да стопират за презареждане - с помощта на нараствания потенциал на батерията от 108,4 на 118 кВтч, оптималният пробег на EQS 450 4Matic да вземем за пример се усилва от 717 на 799 километра. Това значи нарастване на обсега с повече от единадесет %. EQS 450+ даже надвишава границата от 800 километра с обсег от 683-822 километра.

Mercedes Benz усили потенциала за изтегляне на седаните EQS и EQE с 4Matic от 750 на 1700 кг. Това значи, че те доближават сходно равнище на SUV. Например клиентите към този момент могат да теглят и ремарке за коне.

Друга техническа мярка - заради високия дял на рекуперация при ежедневна работа, спирачните дискове се употребяват по-рядко, в сравнение с при моделите с вътрешно горене. В бъдеще специфична функционалност ще поддържа спирачната система посредством автоматизирано задействане на накладките към дисковете понякога.

Новият EQS може да бъде поръчан от 25 април 2024 година Въпреки усъвършенстваното общоприетоо съоръжение, базовите цени (от към 110 000 евро) би трябвало да останат непроменени. Продажбите на „ Manufaktur Selection “, изключително висококачествено особено издание на седана EQS, оборудвано с внимание към детайла, също ще стартират на 25 април 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР