Енрике Иглесис предизвика буря от емоции и коментари с последното

...
Енрике Иглесис предизвика буря от емоции и коментари с последното
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас в страстна любовна хватка с фенка

Енрике Иглесис провокира стихия от страсти и мнения с последното видео, което разгласява на профила си в Инстаграм.

На него чаровният реализатор е в буйна любовна хватка с полудяла по него фенка. Клипчето е от концерт в Лас Вегас, след края на който фенка на изпълнителя изтичва на сцената, с цел да си направи селфи с него. 
                             

Иглесиас реагира незабавно – прегръща момичето, евентуално без да си дава сметка, че няма да се отърве единствено с една другарска прегръдка. Междувременно фенката, вкопчена в изпълнителя, бърза да снима с телефона си сюблиния миг, в който целува артиста по устните.

На пръв взор сцената наподобява по този начин като че ли самият Енрике не желае да пусне почитателката си, само че при по-внимателно вглеждане се вижда, че той от самото начало се пробва по допустимо най-деликатния метод да се измъкне от конфузната обстановка. Като един правоверен привързан мъж той доста добре знае, че сцената бързо ще доближи до личната му брачна половинка.  
                             

Все отново на всички е известно, че Енрике Иглесиас е образцов фамилен мъж и прелестен татко. Това, несъмнено, не му пречи по време на концертите си да флиртува с танцьорките, като част от шоуто, и като известен актьор да позволява по няколко последователки до го прегърнат. 

Остава обаче въпросът дали музикантът е разгласил палавото видео, с цел да избегне скандал с обичаната си Курникова ако тя види целувката с фенката му, или го е направил, с цел да ѝ каже, нещо.

Енрике и Анна са дружно от 2003 година и макар слуховете през годините, че двамата се разделят, до през днешния ден двойката е неразделна. През 2017 година рускинята роди близнаци, а през 2020-а двамата посрещнаха на бял свят и трето дете. Бившата тенисистка и певецъ имат и две кучета - лабрадор и овчарка, които отглеждат в първокласното си имение.

Имотът се намира в региона на Бей Пойнт,  Калифорния, и се прави оценка на 26 милиона $. Сред звездните съседи на Анна и Енрике там са Шер, Рики Мартин и др. 

 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР