Enoti.bg, платформа за имоти на технологичния стартъп Gaida.ai, ще получи

...
Enoti.bg, платформа за имоти на технологичния стартъп Gaida.ai, ще получи
Коментари Харесай

Две от най-големите медийни групи застават зад платформата за имоти Enoti.bg

Enoti.bg, платформа за парцели на софтуерния стартъп Gaida.ai, ще получи поддръжката на Nova Broadcasting Group и Sportal Media Group в задачата си да сътвори най-хубавото място за търсене на парцели в България, оповестиха от компанията през днешния ден.

С тази стъпка стартъпът прави сериозна поръчка да трансформира enoti.bg платформата си, която може да бъде достъпена през мобилно приложение (за iOS и Андроид) и уеб уебсайт, в най-добре работещото място за намиране и предложение на парцели в България.

“Имаме невероятна технология, извънреден екип, доверието на организациите и отворени порти измежду вложителите, само че с цел да станеш най-хубавият, би трябвало повече от това. Много сме разчувствани от включването на двете медийни групи, тъй като те ни дават невижданата опция да споделяме услугата си до всеки, който търси или предлага имот”, разяснява CEO-то на компанията Галя Йорданова.

Макар и единствено на няколко месеца и във време на неподвижен пазар, платформата към този момент има над 100 000 действителни предложения на парцели за продажба и наем в цялата страна, което покрива над 70% от предлагането.

Технологичната компания още на старта си пусна функционалности, които привлякоха интереса на вложители и организации. Gaida завоюва място в първата селекция на стратегия на Endeavor за обещаващи компании през 2019, както и в акселератора за започващи компании LaunchРad на френската Station F.



“Сред най-големите преимущества на платформата за крайни клиенти е акцентът върху местоположението - слагането на всеки парцел на карта и опцията да се търси свободно на нея. Разработваме и разнообразни модели и логаритми - за засичане на подправени и дублиращи се предложения, за оценка и за генериране спомагателна информация по отношение на несъмнено жилищно имущество”, сподели Боян Бонев, CTO и съ-основател в Gaida.

“Искаме да изградим система, която да предложи оптималната бистрота и успеваемост на целия развой към търсенето и покупката на парцел. Да покажем възвръщаемост на изразходваните средства, отлична видимост на инвентара и оптимално преживяване за потребителите. Сега, повече от всеки път, е значимо да създадем инструментите, които разрешават на всички участници на пазара на парцели да взимат осведомени решения и да оперират с най-малък брой физически срещи и изгубено време”, сподели продуктовият управител и съ-основател Николай Йорданов.

Навлизането на новаторски софтуерен екип в композиция със мощни медийни играчи в бранша с класифайдс основава капацитет за същинско пренареждане в сектора, който над 20 години е представляван от едни и същи имена.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР