Ени или Евгения Радилова, както се води по паспорт, се

...
Ени или Евгения Радилова, както се води по паспорт, се
Коментари Харесай

Това е Ени, една от първите адреналинки в Господари на ефира - няма да повярвате къде е тя сега!

Ени или Евгения Радилова, както се води по паспорт, се радва на голям триумф в далечната Америка. Красавицата сбъдна фантазия и не пропусна да се похвали.

„ Диско Кити съм, моята фантазия се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми от анимационни герои – аниме, комикси, тв и видеоигри) клуб в Ню Йорк. С това сбъднах една своя фантазия. “

Новината показа самата Евгения пред "България Днес " момичето, което си пие кафето си с Ал Пачино.

Красивата някогашна адреналинка танцува с огън и преподава в едно холивудско студио - дружно с Ал Пачино и Елън Бърнстейн - The Actors Studio.

Там среща звезди като Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс. Благодарение на участието в студиото Евгения печели функции в пет от най-големите тв сериали като „ Закон и ред “, „ Високо напрежение “, а тази година и във „ ФБР “.

„ Преподавам на деца и възрастни. Режисирам филми и клипове, даже мога да се похваля с интернационалните награди “, споделя с усмивка тя. За новия си план, в който е дискокотенце, тя мечтае повече от пет години.

„ Накрая сплотих в един облик - по какъв начин се боря с огъня, танцувам и възпроизвеждам част от кино лентата. Хората тук полудяват по концепцията “, кефи се Ени.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР