ЕНЕРГО-ПРО няма да преустановява електрозахранването на клиентите по празниците, съобщиха

...
ЕНЕРГО-ПРО няма да преустановява електрозахранването на клиентите по празниците, съобщиха
Коментари Харесай

Енергото ларж по празниците, няма да спира тока на длъжници

ЕНЕРГО-ПРО няма да прекратява електрозахранването на клиентите по празниците, оповестиха от пресслужбата на сдружението.

Във връзка с идните коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания в Североизточна България е осигурила 62 дежурни екипа, които ще работят в случаи на повреди по електроразпределителната мрежа.

Дежурните екипи ще бъдат в подготвеност за своевременна реакция за премахване на зародили повреди по електрическите уреди при вероятно утежняване на метеорологичните условия.

При рискови обстановки се поддържа непрекъсната връзка сред мобилните екипи и центровете за ръководство на мрежата. Обезпечена е високопроходима техника и уместно съоръжение за работа по оборудванията в зимни условия. При нужда компанията взима решение за прегрупиране и пренасочване на спомагателни екипи в региони с нараснала аварийност.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за употребявана електрическа енергия в период, могат да го създадат на физически каси на ЕНЕРГО-ПРО до 15 часа на 31 декември, на касите на Български пощи, множеството от които ще са отворени до обяд в последния ден на годината, или посредством останалите оповестени на уеб страницата на компанията способи на заплащане https://energo-pro.bg/bg/reguliran-pazar/bitovi-klienti/nachini-na-plashtane.

Обръщаме внимание на всички клиенти, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни. 

За спокойствието на клиентите директно преди и по време на идните коледни и новогодишни празници (в интервала 23 декември 2021 година – 03 януари 2022 година включително) компанията няма да прекратява електрозахранването на тези от тях, които не са заплатили в период сметката си за електрическа енергия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР