Енергийните вампири са хора, които (често нарочно), източват вашата емоционална

...
Енергийните вампири са хора, които (често нарочно), източват вашата емоционална
Коментари Харесай

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

Енергийните вампири са хора, които (често нарочно), източват вашата прочувствена сила. Те се хранят с вашето предпочитание да ги слушате и да се грижите за тях, оставяйки ви измъчени и депресирани.
Енергийните вампири могат да бъдат на всички места - вашият брачен партньор, сътрудник или доста добър другар.
Трябва да се научите да разпознавате и реагирате на това токсично държание – ето кое може да ви помогне да спестите сила и да се предпазите от мощен прочувствен и физически стрес.
Какво издава енергийният върколак?
Най-важната характерност на тези хора е, че те не обичат да поемат отговорност. За страдание енергийните вампири постоянно са харизматични. Те:
- могат да се измъкват незабелязано от неприятности, когато зародят проблеми
- хитри са и могат да трансферират решаването на проблеми на някой различен в съвсем всяка обстановка
- в никакъв случай не признават виновност за ролята си в различия или проблеми. Често остават възприятие за виновност у близките
- постоянно са забъркани в някаква драма
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
Енергийният върколак в никакъв случай не обича да споделя вниманието на близките с различен. Това е една от многото им нарцистични характерности.
- не се пробват да споделят същинското благополучие на различен човек, а избират дърпат позитивната му сила към себе си;
- омаловажават проблемите си и неимоверно преувеличават непознатите – по този начин енергийните вампири се хранят с непознатата прочувствена сила. И в случай че сте тъжни или смутени, енергийните ви ресурси са изчерпани
За да изсмучат колкото се може повече сила от вас, енергийните вампири насочват дискусионния фокус към себе си, трансформирайки безпокойството ви в техен прочувствен бюфет.
Най-отличителното качество на тези хора е, че употребяват добротата на близките против тях.
Чувствителните и състрадателни хора са главните цели за енергийните вампири. Те им оферират съпричастност, положително сърце и безкрайна позитивна сила, с цел да се „ нахранят ”.

Как да се пазим?
Енергийните вампири постоянно разчитат на възприятието за виновност, с цел да получат това, което желаят. Те знаят, че срамът е ужасно оръжие против състрадателните и грижовни хора.
Създайте граници
Макар това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи изначало, би трябвало да криете области от живота си, в които няма да позволите на енергийния върколак да влезе.
Не се съгласявайте на срещи и избягвайте пътувания през уикенда и други всемирски събития, където те ще участват.
По време на работа можете да ограничите взаимоотношението сред вас двамата, като не се съгласите да обядвате или отделите време за диалози и злословия.
Научете се да изключвате страстите си при другарство и не се поддавайте на молбите за състрадание и препоръки, когато енергийният върколак споделя паники и терзания пред вас.
Ако енергиен върколак се обади, спре ви по пътя към дома или ви изпрати известие, ограничете връзката си.
Когато не получат от вас прочувствената сила, от която се нуждаят, те ще потърсят друга " жертва ".

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР