Енергийната карта ще бъде преначертана завинаги, защото няма да има

...
Енергийната карта ще бъде преначертана завинаги, защото няма да има
Коментари Харесай

Владимир Милов: Санкциите удариха в сърцето системата на Путин

" Енергийната карта ще бъде преначертана вечно, тъй като няма да има завръщане към съветския газ и нефт към Европа с десетилетия ". Това съобщи в изявление за БГНЕС Владимир Милов, някогашен заместник-министър на енергетиката на Русия, критик на президента Владимир Путин и непосредствен до опозиционния водач Алексей Навални.

Милов уточни, че преди няколко години в Русия са обсъждали рискa от зеления преход и по какъв начин ще се отрази върху износа ни на газ и нефт. “Мислехме, че това ще стане в годините след 2030 година, само че в този момент се случва доста по-бързо. Сега Русия ще би трябвало да сътвори напълно нова стопанска система, която не е учредена върху износа на газ и нефт към Европа “, означи той.

" Системата на Путин претърпя сериозен систематичен удар след глобите, протичащото се с армията на бойното поле и други. Путин пое прекомерно огромен товар върху плещите си и не може да се оправи. Мисля, че в дълготраен проект системата на Путин няма да може да оцелее ", добави Милов.

Той разяснява и последствията и резултатите от наложените наказания като сподели, че съгласно него към този момент се усеща резултата от някой от глобите. " Има недостиг на аварийни елементи и сървърно съоръжение. В идващите месеци ще се следи и резултата от останалите наказания. Освен това чакам и стандарта на живот да се намали. Има два съществени момента, преди всичко глобите, които европейските страни постановиха на Русия и на второ място отдръпването на интернационалните компании, които внасят технологии и артикули ", сподели Милов. Той чака намаление на потребителските стандарти и високо равнище на безработица в индустриалния бранш.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР