Емрах и Теди Александрова отново се събраха, видя HotArena.Малкият син

...
Емрах и Теди Александрова отново се събраха, видя HotArena.Малкият син
Коментари Харесай

Любовни стрели: Емрах и Теди Александрова отново заедно

Емрах и Теди Александрова още веднъж се събраха, видя HotArena.

Малкият наследник на Тони Стораро и чалга колежката му Теди Александрова купонясваха в дискотека в Студентски град в столицата, където Теди отпразнува 31-ия си рожден ден.  Сред приятелите, които бе събрала за купона е и синът на Софи Маринова - Лоренцо, Илиян Тупалката и Борис Дали.

Случайно или не, тъкмо довечера в заведението има присъединяване дребния брат на Фики, който пее в чест на Александрово. Градусът на настроението доближава невиждани висоти когато Емрах слиза от сцената и се насочва към сепарето,  където се забавлява Александрова. Двамата стартират да се изясняват на уше. До края на вечерта Емрах не се отделя от обичаната си колежка Теди. Илиян и Борис Дали следят всички любовни трепети от първия ред и очевидно са доста щастливи от развръзката на връзките сред двамата и буйно поддържат всяка техна непосредственост,  писа „ България Днес “.

Дали двамата дефинитивно са се събрали или единствено припламват интимни искри ще стане ясно напълно скоро, тъй като мъчно крият любовта си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР