Емоционално и дълбоко лично признание ще направи Chef Силвена Роу

...
Емоционално и дълбоко лично признание ще направи Chef Силвена Роу
Коментари Харесай

Chef Силвена Роу дава най-емоционалния урок в MasterChef по bTV

Емоционално и надълбоко персонално самопризнание ще направи Chef Силвена Роу във вторник от 21:00 часа по bTV. За първи път тя ще показа пред феновете на MasterChef своята майка Кунка, която я е въодушевила да обича качествената храна и да я подготвя по най-хубавия метод.
Нови правила и провокации в шестия сезон на MasterChef В кухнята на предаването ще бъде в действителност горещо
Междувременно селекцията от специфични артикули в седмичната кутия ще изплаши участниците, а един от кандидатите за премията от 100 000 лв. ще си тръгне вечно, подхлъзнат от подъл десерт.
MasterChef Григор Димитров (ВИДЕО) Как се обръщат палачинки?
Във вторник вечер един участник ще заслужи мечтаната значка за имунитет, а други двама - привилегията да вземат участие в специфичния Master Class на Chef Силвена Роу и нейната майка. Заедно те ще трансфорат прочувствен кулинарен спомен от детството в съвременен веган десерт и ще покажат какъв брой е значима приемствеността сред традициите и новите технологии. Под ръцете им ще се появи произведение на изкуството от фини текстури, пластове и цветове, съпроводено от топла напитка, чиято гениална композиция от подправки е странствуване в Азия и Африка.
Красота и прелест в кухнята: " Мисис България 2017 " в MasterChef Анна Стефанова обича да прави шоколад, а в случай че завоюва, ще отвори лична сладкарница
Правото да се учат от Chef Роу и да повторят рецептата й ще получат двама участници. За единия от тях веган десертът ще бъде голямо предизвикателство, тъй като той обожава месо и заобикаля сладкишите.

В идния епизод на MasterChef всички най-хубави хоби-готвачи на България ще получат кутия, която ще изправи косите им. „ Една от съставките вътре сигурно ще ги уплаши “, безапелационен е Chef Петър Михалчев. При срещата с продуктите Елени ще преживее същински смут, само че Неда ще се въодушеви да сътвори „ разядката на вампира “. В припадък на храброст някои от участниците ще показват новаторски хрумвания, а други ще преживеят злополука.

Тримата, които покажат освен безукорен усет, само че и съвършени презентации, ще се спасят от стрес теста и последвалата изключителна елиминация. Останалите ще се борят да подготвят два типичен, само че комплицирани десерта, а един ще се провали с гръм и тропот, и ще си тръгне от кухнята на MasterChef.

Кой ще напусне вечно най-голямото кулинарно съревнование в България ще стане ясно във вторник от 21:00 часа по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР