Емоционалната интелигентност е един от най-важните аспекти за успешната връзка,

...
Емоционалната интелигентност е един от най-важните аспекти за успешната връзка,
Коментари Харесай

10 секси неща, които обожаваме в емоционално интелигентия мъж

Емоционалната просветеност е един от най-важните аспекти за сполучливата връзка, само че не всеки е блажен с това качество. За някои хора това е присъщ нюх, за други е опция да се научат и опознаят себе си. Но в действителност това е умеене, което хората могат да развият с старания и неизменност, както развиваме и другите си качества – да сме издръжливи, да изслушваме, за развиваме персоналните си гении.

Понякога е занимателно да имаме къси връзки с незрели сътрудници и да вземем нужната доза полуда. Но не е добра инвестиция да пилеете времето си във връзки, които не ви развиват, не ви радват и не ви носят задоволство като цяло. Факт е, че дамите избират прочувствено интелигентни мъже за трайни сътрудници. Ето 10 аргументи за какво това е секси:

1. Емоционално интелигентните мъже са зрели

Емоционално зрелите мъже имат едно доста скъпо качество - те са зрели като персони и са подготвени да потърсят трайна връзка. Това притегля дамите, тъй като могат да получат непоклатимост и съществено отношение, което търсят. Тази зрялост обаче е добре да е на разположение и от двете страни, защото зрелият мъж не би си губил времето с детски връзки.

2. Интелигентостта значи непоклатимост

Чувството за непоклатимост е сериозна част от връзката. Вероятно в тийнейджърските години, когато е по-вероятно човек да скача от връзка във връзка, не се търси тъкмо това, само че точно с краткосрочните връзки човек построява своя усет към колегата и към този момент знае какво търси и какво не. Емоционално зрелият мъж към този момент е минал през този интервал на неустойчивост и е подготвен за трайна връзка, в която да се отдаде напълно, без да си оставя малки врати за нови връзки или случки. Този тип мъже дават цялото си време за партньорката със здравословен баланс в работата.

3. Емоционално интелигентният мъж комуникира дейно

Емоционално интелигентният мъж може да се показва ясно и да слуша интензивно партньорката си. Това води до добра връзка и схващане на потребностите на другия. Той разчита и прочувствените отговори като езика на тялото, което множеството мъже не умеят. Добрата връзка пък е гаранция за по-малко недоразумения и разочарования във връзката, както и по-малко спорове. А в случай че има такива, те се вземат решение доста по-лесно, тъй като мъжът виждат казуса, както в себе си, по този начин и в партньорката, без да се хвърля виновността единствено върху единия.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР