Емоционалната хорър приказка The Last of Us разтресе в най-положителен

...
Емоционалната хорър приказка The Last of Us разтресе в най-положителен
Коментари Харесай

Сериалът по The Last of Us има внушителен бюджет

Емоционалната хорър приказка The Last of Us разтресе в най-положителен смисъл гейм пространството през 2013. Не са единствено премиите или парите, които завоюва играта. Това, което направиха Naughty Dog се оказа сеизмично събитие за една цяла промишленост, оставяйки след себе си брилянтни фен-арт мостри, войска от фенове, хиляди изписани страници в Интернет с полемики, разбори, разногласия, прочувствени откровения. Въпросът за продължението беше не „дали“, а „кога“ ще има такова. И то се случи. Още след излизането на играта се и заприказва за филм. Все отново да разполагаш с подобен материал, като историята в TLOU и да имаш тази аудитория, би било светотатство да не изкараш играта на огромен екран, нали? Е, във времената на Netflix и Amazon Prime и известността на сериалите през днешния ден, беше предстоящо, че вместо пълнометражен филм, по-логично би било да забележим серии по играта. Но това, че става дума за телевизия не значи, че ще си имаме работа с някакъв среднобюджетен артикул. А когато в плана са включени Sony и HBO е ясно, че приказваме за нещо огромно. Потвърждение за това пристигна по-рано този месец от оглавяващия канадския синдикат IATSE 212 Деймиън Пети. В обява за CTV News, Пети твърди, че всеки епизод от сериите по The Last of Us разполага с деветцифрена сума като бюджет! Той приказва повече за почналите през този месец фотоси в Албърта и канадския град Форт Маклауд.

„The Last of Us, който стартира да се снима през тази седмица си е в действителност страшилище. Той има петима арт шефа и войска от стотици техници. Не мога да потвърдя формалните числа, заложени в бюджета, само че единствено ще кажа, че това евентуално е най-големият план, сниман в Канада. Той надвишава сумата от осем цигри за епизод, тъй че приказваме за един мултиплициращ се резултат за стопанската система ни. Имате стотици бизнеси, които ще се облагодетелстват от голямото количество работа, която ще се свърши“, споделя Пети. “

За нас е голяма чест, че сме един от градовете, които бяха определени за хазаин на една толкоз превъзходна история, както и специфичните резултати и всичко, което върви с него“, добавя на собствен ред основният админ на Форт Маклауд Сю Кийнън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР