Емоциите в Северна Македония относно скорошното интервю на най-добрия български

...
Емоциите в Северна Македония относно скорошното интервю на най-добрия български
Коментари Харесай

Македонци скочиха на Десподов

Емоциите в Северна Македония по отношение на скорошното изявление на най-хубавия български футболист Кирил Десподов не стихват в Македония.

Сайтът sportmedia.mk излезе с коментар по тематиката.

" Най-големите хулители на македонците са точно тези, в които тече македонска кръв. Така направи и Кирил Десподов, капитанът на България, който в изявление за " БТВ " тези дни не пропусна да предизвика. Той е определен за най-хубав футболист на България за 2022 година, другояче е роден в Кресна, очевидно с македонски корени.

Той напомни мача в Скопие, когато точно с негов гол България победи Македония на сцена " Тодор Проески " в Скопие в мач от Лигата на нациите.

„ Разбира се, един от най-важните голове за мен е този, с който победихме Македония на техния терен. Честно казано, и аз се възпламених, когато ги чух да освиркват нашия химн. Тогава прочетох, че аз като македонец съм победил Македония? Македонците в случай че могат, ще си присвоят и Роналдо. Да, аз съм от Кресна, край, който се назовава Македонски и е до границата с Македония. Но това не значи, че съм македонец, имам български паспорт ”, сподели Десподов.

Той обаче не помни, че точно медиите в страната " хвърлиха " тезата, че македонец е победил Македония, т.е. че е македонец от Кресна, а това беше казано обществено и от президент на столичен клуб, чиято всяка втора дума е Македония ", пишат от уеб страницата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР