„Емоциите избуяха. За мен няма логично обяснение за действията за

...
„Емоциите избуяха. За мен няма логично обяснение за действията за
Коментари Харесай

АБСУРД: ДБ допуска нови разговори с ИТН

„ Емоциите избуяха. За мен няма разумно пояснение за дейностите за излизане от обединението на Има Такъв Народ. Трифонов принуди министрите на Има Такъв Народ да изоставен държавното управление. Няма проблем „ Македония”. Решението зависи от парламента”. Това съобщи вицепремиерът и екоминистър Борислав Сандов, представен от Нова телевизия. И разкри, че не просто Демократична България, от чиято квота е в изпълнителната власт, не счита да се отдръпна от обединението след дъното, което политиците удариха през вчерашния ден, само че и заприказва за нови договаряния със Слави-Трифоновата партия.

„ Ние като „ Демократична България” сме поредни. Това е единственото допустимо държавно управление сега, в една много сложна обстановка, провокирана от външни фактори”, продължи Сандов. „ Кабинетът би трябвало да покаже цялата картина и да остави Народно събрание да вземе вярното решение, съгласно съвестта им, а не съгласно прочувствени предпоставки. Страната ни е в тежко състояние, изключително поради външните кризи”, разяснява вицепремиерът.

Попитан дали е допустимо Асен Василев да стане министър председател, Сандов сподели: „ Това е диалог, който би трябвало да се организира в границите на обединението. Не изключвам диалози и с ИТН”.

„ Вероятно има метод държавното управление да бъде усъвършенствано, подсилено”, сподели Сандов.
ТЕМА преди 16 минути 224 преди 33 минути 1439 преди 44 минути 2128
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР