Емо Каменов, който участва в риалити формата Къртицата не се

...
Емо Каменов, който участва в риалити формата Къртицата не се
Коментари Харесай

Емо Каменов не си падал по силиконки, ценял естествената красота

Емо Каменов, който взе участие в риалити формата " Къртицата " не се тормози да разяснява външния тип на някои от най-нашумелите секси хубавици в медийното пространство. В отрицателен проект. 

                             

Емо се включи във видео и трябваше да си хареса жена по фотоси, препоръчани му от водещите. Той обаче не съумя да си хареса нито една от настоящите хубавици. А повода бе - че нито едно от предложенията не било с естествена хубост.

Сред отхвърлените от риалити героя бяха плеймейтката Моника Валериева, Мартина Юрукова и победителката в риалити предаването „ Ергенът “ Виктория Капитонова.

                             

Последва нов опит с предложенията - фотоси на Дениз Хайрула, попфолк певиците Лидия и Теди Алексанрова. Но водещите още веднъж удариха на камък. Сред утвърдените от Емо обаче бе певицата Тита, тъй като била „ по-естествена и нямала силикон в циците “.

Емил Каменов е роден в Монтана. Женен е и има дребна дъщеричка. Участвал е в редица кино продукции както родни по този начин и холивудски. След " Къртицата " взе участие в " Българи на три морета ". През годините няма съвсем нито едно риалити, в което Емо да не е воин, в това число и " Вип Брадър ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР