Еминем моли Рамасвами да спре да използва музиката му след изпълнението на „Lose Yourself“

...
След като изпълни своята интерпретация на Lose Yourself“ на Еминем
Коментари Харесай

След като изпълни своята интерпретация на „Lose Yourself“ на Еминем на панаира на щата Айова, републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами беше помолен от Real Slim Shady да се оттегли.

BMI, организация за права на изпълнение, информира кампанията на Ramaswamy по искане на Eminem, че вече няма да лицензира музиката на рапъра за използване от кампанията. В писмо до кампанията от 23 август BMI казва, че „е получило съобщение от Маршал Б. Матърс, III, професионално известен като Еминем, възразяващо срещу използването на музикални композиции на Еминем от кампанията на Вивек Рамасвами“, според копие от писмото получен от CNN.

CNN се свърза с представител на Еминем за коментар.

Писмото, което беше съобщено за първи път от Daily Mail, беше изпратено повече от седмица, след като Рамасвами завърши появата си заедно с губернатора на Айова Ким Рейнолдс на панаира на щата Айова с импровизирано караоке изпълнение на популярната песен на Еминем, рапирайки заедно с песента първи куплет и припев. Рамасвами каза на Рейнолдс на събитието, че „Lose Yourself“ е предпочитаната от него песен за излизане от кампанията.

Говорителят на кампанията на Ramaswamy Tricia McLaughlin каза, че кампанията ще се съобрази с искането да спре да използва музиката на Eminem.

„Вивек току-що се качи на сцената и се отпусна“, каза Маклафлин, имайки предвид текст от рапъра. „За съжаление на американския народ, ще трябва да оставим рапирането на истинския слим шейди.“

Рамасвами се пошегува с писмото в социалните медии в понеделник, в отговор на публикация, която го хвали, че изглежда „страхотно“ в сравнение с Еминем.

„ИСТИНСКИЯТ Slim Shady Моля, ще се изправи ли? Той не просто каза това, което мисля, че е направил, нали? @Eminem“, каза той в X, известен преди като Twitter, позовавайки се на друга от песните на рапъра.

На 38 години Рамасвами е най-младият кандидат за президент в тази област и се опира на младостта си, за да направи аргумента, че може да се свърже с по-млада, по-разнообразна група избиратели от своите съперници републиканци.

„Мисля, че съм единственият кандидат, който има способността да постигне победа в стила на Рейгън от 1980 г. с мултиетническа коалиция от работническата класа, особено от хора, които не са просто по-възрастни, но хора, които са по-млади, които въвеждаме в нашата партия“, каза Рамасвами пред репортери след кампания в Индианола, Айова, миналия петък.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР