Емилия разцъфна след появата на новата й любовна тръпка в

...
Емилия разцъфна след появата на новата й любовна тръпка в
Коментари Харесай

Емилия: Не мачкам чаршафите, а правя любов!

Емилия разцъфна след появяването на новата й любовна тръпка в лицето на Жорж Башур. Вътрешното положение на певицата сияе, което личи и извън, видя HotArena. Тя е трансформирала целия си светоглед след раздялата с Коко Динев и ето 23 обстоятелството за нея, споделени от гледната точка на обновената физически и преродена душевен пайнерка.

Изтръпва, когато получи позвъняване от … банката. На ваучър не потегля без… телефон. Приятелите й я укоряват, че … е прекомерно добра. Приятелят, без който не може, е … Светлин. Мисли, че реалити шоутата са … развлечение – шоу, само че единствено за феновете. В последно време се кефи най-вече на …. доста неща – музика, на това, което се случва сега в живота й. Не прави секс, прави обич. Когато половинката й изиска бърз секс… вършат бърза обич, цитира „ Шоу “.

Завижда на другия пол за… доста неща. Емилия приема хомосексуалните бракове, само че не ги схваща. С родителите си приказва за всичко, само че не и за неща, които биха ги тормозили. Политиката за нея е ползи. Личността, на която се възхищава, е мъжът й. „ И то мнооооого! “, прибавя още певицата.

Признава, че не приема предложения за празненства и коктейли. В дома си позволява единствено потвърдили се хора. Счита абортът като нещо неприятно, само че от време на време е и по-добър вид.

Би желала да е началник на себе си. Най-много си харесва очите. Най-големият й минус е, че не може да смъкна „ едни 3 кг “. Мечтае да пътува доста и да посети всяко кътче от света. Изпитва боязън от това да се случи нещо кофти с околните й, от заболяването. Има не един, а много най-хубави мемоари и счита, че ще преживее още доста красиви моменти. Ако хване златната рибка ще си пожелае постоянно да е толкоз щастлива, колкото е в този момент.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР