Емилио Бусано и Лирия Горордо се женят благодарение на своите

...
Емилио Бусано и Лирия Горордо се женят благодарение на своите
Коментари Харесай

Двойка пенсионери се запознаха в интернет, влюбиха се и се ожениха на 90 и 83 години

Емилио Бусано и Лирия Горордо се женят с помощта на своите деца и внуци, които им основават профили в интернет приложение за запознанства, което им дава втори късмет да намерят същинската обич и още веднъж да бъдат щастливи в персонален проект.

Винаги се е казвало, че любовта няма възраст, само че може ли това да се съчетае със обществените мрежи и технологиите? Поне в тази ситуация с Емилио Бусано и Лирия Горордо, двама пенсионери от Аржентина, това се случва и резултатът е една прелестна развръзка.

Емилио, който е родом от Кордоба, евентуално в никакъв случай не би си помислил да се причисли към обществените мрежи, да не приказваме за уеб сайтове за запознанства. Но внучката му, София, основава профил в известна платформа, до момента в който същото се случило и с Лирия, чийто наследник Густаво споделя нейни фотоси в Tinder.

Въпреки че Лирия получила доста „ лайкове “ на приложението, имало един консуматор, с който тя се свързва незабавно.

Оттогава те организират безкрайни диалози по телефона, тъй като дистанцията изглеждало, като спънка. Той бил от Кордоба, а тя от Санта Фе, само че това не им попречило да се срещнат персонално, откакто Лирия взема решение да пътува, с цел да го види.

Тя била съпроводена от щерка си, която станала очевидец на “влюбването ”, настъпило сред двамата.

Момент, който може да се опише като обич от пръв взор, тъй като връзката им разцъфтява с всеки минал ден, до решението да се оженят в общинския цивилен указател на Вила Карлос Пас, град западно от Кордоба.

Но преди тази гала и предложение за брак, Емилио бил този, който потърсил Лирия и предложил да живеят дружно във Вила Карлос Пас. След като имала 5 деца от първия си брачен партньор, с който се развежда, и овдовява от втория си сътрудник през 2014 година, Лирия била подготвена да обича още веднъж.

“Разбираме се доста, обичаме да се смеем, да слушаме музика и да бъдем допустимо най-щастливи. Много неща са ми се случвали в живота. Казвам на децата, че нещата се случват, тъй като би трябвало да се случат. Трябва да скърбиш и да продължиш, тъй като фамилията остава и животът продължава “, разяснява младоженецът пред аржентинските медии.

По този метод Емилио се дами щастливо на 90-годишна възраст с Лирия на 83-годишна възраст. Те разясняват, че желаят да спестят някое и друго песос, с цел да изживеят медения си месец, „ само че най-важното е да са дружно “, споделят пред локалната телевизия TN.

Любовта не познава възраст, разстояние или ползи, тя просто се случва, когато минимум я чакаме.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР