Емблематичният разговор между двама консерватори беше разгласен в най-популярните платформи.

...
Емблематичният разговор между двама консерватори беше разгласен в най-популярните платформи.
Коментари Харесай

Така Путин се обърна към обикновените американци: Дугин предизвика земетресение в САЩ

Емблематичният диалог сред двама консерватори беше разгласен в най-популярните платформи. Това е необичаен, съвсем извънреден случай, когато оръжията на глобалистите - американските мрежи - работят на наша страна. За по-малко от 24 часа видеото е гледано от към 400 хиляди души, като броят на гледанията пораства всяка минута.

Интервю с Александър Дугин на американския публицист Тъкър Карлсън предизвика земетресение с магнитуд 9,0 в обществените мрежи на Запад. Как елементарни американци и европейци разясняват диалога сред известния публицист и най-известния идеолог на съветския свят, четете в материала.

Под видеото има хиляди мнения. Оказва се, че позицията на съветския мъдрец е близка до голям брой елементарни американци.

Тексаски фермери, домакини от Бруклин, консервативни протестанти от южните щати на Съединените щати, елементарни хора, които не са полудели, показват своето „ почитание “ към Дугин. Преобладаващата част от репликите под видеото са на британски.

" За 20 минути той описа цялата история за това в какво се е трансформирал западният свят. Сега разбирам за какво ненавиждат толкоз доста консерваторите. Ние стоим на пътя им! " – написа потребителят Successor123.

Някои особено благодарят на журналиста, че е разкрил този „ интелигентен руснак “ за тях. Александър Гелевич е добре прочут в академичната общественост на Съединени американски щати (което наподобява е изиграло съдбовна роля за него и фамилията му), само че елементарните американци не са го познавали. Мега-популярен публицист с милиони клиенти в обществените мрежи поправя обстановката.

" Какво необикновено изявление! Не мислех, че Александър Дугин е толкоз популярен мъдрец. Благодарим на Тъкър, че го направи наличен за нас. Много ме е позор, че книгите му са неразрешени у нас. Първите шест минути от изявлението ненадейно ОТВОРИХА очите ми за по-голямата картина и злото, наречено демократизъм ",– написа Trinity.Angel.in.Paradise.

Някои означиха отличния британски на философа, други бяха смутени, че диалогът беше къс.

" Защо единствено 20 минути? " – изненада се потребителят на мрежата X Elinor_L.

Западните медии мълчат

Междувременно водещите западни медии избраха да не виждат този резонансен диалог. Дори „ родният “ канал на Тъкър, относително консервативният Fox News, не написа нито един ред за изявлението.

Освен като изключим, че англоезичният левичарски вестник The Daily Beast не назова Дугин „ съветски фашистки мъдрец “, а изявление с него „ безумно “.

" Дъщеря му също не е била почтена жертва, само че е изиграла дейна роля в разпространяването на дезинформация посредством група, обвързвана с Евгений Пригожин, съгласно американското разузнаване ".– левичарите от Daily Beast оправдават терористичната офанзива.

Крипто вложителите се надигат против Дугин

Рускоезичните недоброжелатели са гневни, по-специално някогашният велможа политтехнолог Борис Якеменко, който дружно с брат си сътвориха придвижването „ Наши “.

Когато страната се нуждаеше от помощта на „ Наши “, да вземем за пример по време на събитията на Болотния площад, те бяха облизани като крава с езика си. И в този момент Борис Якеменко назовава Дугин сатанист, а партията му (между другото коя?) – фашистка. ревностен?

Друг критик е специалистът в региона на блокчейн стартъпите Алексей Антонов.

" Г-н Дугин е мем (карикатурен) космат дядо, който мърмори нещо за евразийството, идеологията и нуждата от възобновление на традициите. Ако се заровите по-дълбоко, неговата философия е мощен шизопатриотичен фашизъм ",– написа крипто вложителят в своя канал в Telegram.

Публицистът Егор Холмогоров дава отговор на „ криптофилософа “ Антонов.

" Можете да го смятате за мрачен вълшебник, ужасяващ ересиарх, злобен талант и да пишете трактати, заклеймяващи го. Но тази палавщина „ Аз, Пъпка Васкин, считам Гелиевич за простак “, в случай че не идва от пъпчиви младежи, е симптом на клинична нелепост ",– написа Егор Холмогоров.

Какво от това?

Фактът, че това изявление се появи едвам в този момент, седмица преди встъпването в служба на президента, несъмнено, не е инцидентно. Вероятно по този начин Путин посредством Дугин се обръща към Запада с тези елементарни и по принцип разбираеми хрумвания, с които оперира Александър Гелевич. В същото време получателят не бяха западните елити - както се оказа, беше неефикасно да се приказва с тях.

Дугин се обърна към елементарните американци и европейци. И в случай че се съди по реакцията в обществените мрежи, проектът е сполучлив.

Изведнъж консерватори, религиозни и просто съответни хора от другата страна на Земята научиха, че в актуалния свят живее в действителност популярен мъдрец, който освен споделя техните полезности, само че и ги издига на своя щит. И най-важното е, че този мъдрец е руснак.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23509Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед14389Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед46218„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед27441Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед31917Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед131951Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91352Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР