Емблематичният италиански боксьор - Микеле Ди Роко се завръща под

...
Емблематичният италиански боксьор - Микеле Ди Роко се завръща под
Коментари Харесай

Микеле Ди Роко отново под светлината на прожекторите, ще се боксира на митичния Лужники!

Емблематичният италиански боксьор - Микеле Ди Роко се завръща под светлината на прожекторите. 35-годишният играч, чийто управител е Георги Гергов, ще вземе присъединяване в грандиозна боксова галавечер, която ще се организира на 27.11, на митичния " Лужники " в Москва.

Съперник на Краля ще бъде непобеденият до този миг Сергей Лубкович, който е с цели 13 години по-млад от съперника си. Сблъсъкът в полусредна категория дава обещание да бъде безпределно забавен, поради качествата, с които разполагат двамата боксьори, а и изцяло идентичните им индикатори, що се касае до чисто физическите им данни.

 Снимка 324735

От позиция на статистиката, Ди Роко има сензитивно повече мотиви за горделивост, като е спечелил цели 41 от 45 изиграни професионални боксови борби и е боецът с най-вече триумфи в цялата файт карта за вечерта в съветската столица.

Георги Гергов и Микеле Ди Роко са някогашни съотборници в италианския народен тим, където треньор на двамата беше именитият Маурицио Стека.

В щаба на родения във Фолиньо боксьор сега пък е една от емблемите на боксова Славия - Аспарух Георгиев - Сочи. Той е прочут у нас и като дълготраен треньор на боксовата ни звезда Благой Найденов.

На галавечерта в Москва специфичен посетител ще бъде именитият Майк Тайсън, като информацията беше доказана от една от най-големите промоутърски компании в Русия - " Мир Бокса ".

 Българска диря в грандиозната боксова галавечер за завръщането на Александър Поветкин!
Българска диря в грандиозната боксова галавечер за завръщането на Александър Поветкин!

Микеле Ди Роко с късмет още веднъж да се бие за международната боксова купа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР