Емблематичната американска верига за играчки Toys `R` Us закрива всичките

...
Емблематичната американска верига за играчки Toys `R` Us закрива всичките
Коментари Харесай

Най-голямата американска верига за играчи закрива магазините си в САЩ

Емблематичната американска верига за играчки Toys `R` Us закрива всичките си магазини в Съединени американски щати, откакто не съумя да откри покупател или да реализира съглашение за преструктуриране с кредиторите си, с цел да избегне банкрута, заяви компанията, представена от Ройтерс.

Toys `R` Us се стреми да получи утвърждение за разпродажба на запасите си в 735 магазина в Съединени американски щати.

Закриването на Toys `R` Us е удар за генерации консуматори и стотици производители на играчи, които продават продуктите си в тази комерсиална верига, в това число за производителя на Барби Mattel, производителя на настолни гири Hasbro и на конструкторите Lego.

Компанията посочи, че води диалози със заинтригувани страни за съглашение за обединяване на до 200 от най-хубавите си магазини в Съединени американски щати с канадската си активност.

Toys `R` Us ще се стреми към метаморфоза без спиране на активността и развой на продажби за канадската и интернационалната си активност в Азия и Централна Европа, в това число Германия, Австрия и Швейцария.

За Toys `R` Us в Съединени американски щати работят 33 000 души на цялостно и ненапълно работно време. Компанията към този момент бе в развой на закриване на една пета от магазините си в границите на напъните си да излезе от най-големия до момента банкрут на профилирана комерсиална верига.

Усилията й се провалиха този месец, откакто кредиторите взеха решение, при липса на явен реорганизационен проект, че ще си върнат повече средства при разпродажба, закриване на магазините и продажби, показаха източници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР