Ема Чембърлейн е суперзвезда в социалните медии, която привлече вниманието

...
Ема Чембърлейн е суперзвезда в социалните медии, която привлече вниманието
Коментари Харесай

Кои са любимите продукти за красота на Ема Чембърлейн

Ема Чембърлейн е суперзвезда в обществените медии, която притегли вниманието на милиони почитатели със своето достоверно наличие. Възходът на Чембърлейн към славата стартира в YouTube, където тя завоюва голямо количество почитатели за своите влогове и начин на живот наличие. Успехът й от този момент се разшири до други обществени медийни платформи, в това число Instagram и TikTok, където тя продължава да се ангажира с почитателите си и да споделя неповторимата си позиция за живота.

В скорошно изявление Ема Чембърлейн показа някои от обичаните си артикули за хубост. Един от тях е декор дьо тенът Lancôme Teint Idole Ultra Wear, който тя разказва като имащ ужасно покритие, без да усеща тежест върху кожата. Тя също по този начин предлага спиралата Lancôme Monsieur Big Mascara, която съгласно нея придава на миглите й доста размер и дължина. Като цяло, Ема Чембърлейн акцентира значимостта на намирането на артикули, които работят добре за вашия самостоятелен вид кожа и желания.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от emma chamberlain (@emmachamberlain)

Освен обичаните си артикули на Lancôme, Чембърлейн предлага и други артикули за хубост, които употребява и обича. За грижа за кожата тя се кълне в дневния серум Drunk Elephant C-Firma, който съгласно нея е оказал помощ да изсветли и изравни тена на кожата й. Тя също по този начин предлага Glossier Boy Brow за реализиране на естествено изглеждащи плътни вежди. Що се отнася до грима, тя обича палитрата Bronze & Glow на Charlotte Tilbury Filmstar за контуриране и наблягане и NARS Radiant Creamy Concealer за прикриване на кръгове под очите и петна.

Освен че споделя обичаните си артикули, Чембърлейн дава и препоръки и трикове за реализиране на съвършения външен тип. Тя акцентира смисъла на грижата за кожата, в това число пиенето на доста вода и потреблението на SPF за отбрана на кожата от увреждане от слънцето. Тя също по този начин предлага потреблението на ролка за лице или гуа ша инструмент за масаж на лицето и поощряване на лимфния дренаж. Що се отнася до грима, Чембърлейн поучава да започнете с лека ръка и да надграждате, в случай че е належащо, и да употребявате бюти блендер или четка, с цел да смесите безпроблемно продуктите с кожата. Като цяло, методът на Ема Чембърлейн към хубостта е обвързван с подобряването на естествените характерности и намирането на подобаващите артикули.

Чембърлейн е известна с това, че е в крайник с най-новите фешън трендове, като постоянно ги включва в личния си неповторим жанр. Известно е, че опитва с дръзки щампи, огромни сака и винтидж части, което я кара да се откроява в морето от авторитетни лица. Любовта й към модата също я кара да си сътрудничи с огромни марки като Louis Vuitton и Calvin Klein. Готовността на Чембърлейн да поема опасности с стилния си избор въодушеви доста от нейните почитатели да създадат същото и да прегърнат своя личен неповторим жанр.

За тези, които желаят да опитват със личния си жанр, съветът на Чембърлейн е елементарен: просто се забавлявайте с него. Тя предизвиква своите почитатели да не се опасяват да поемат опасности и да пробват нови неща. Независимо дали става въпрос за разбъркване на модели или носене на смели цветове, ключът е да сте уверени в избора си и да притежавате своя персонален жанр.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР