Елтън Джон ще изнесе концерт в Белия дом тази седмица,

...
Елтън Джон ще изнесе концерт в Белия дом тази седмица,
Коментари Харесай

Елтън Джон с концерт в Белия дом

Елтън Джон ще изнесе концерт в Белия дом тази седмица, с цел да ознаменува рекордната си кариера, до момента в който английската суперзвезда продължава маратонското си прощално международно турне.

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън ще бъдат домакини на изпълнителя на " Rocket Man " за " Нощ, в която вярата и историята се римуват " на Южната ливада в петък, оповестиха от Белия дом.

Администрацията съобщи, че вечерта ще означи " сплотяващата и лечебна мощ на музиката, ще отдаде респект на живота и творчеството на сър Елтън Джон и ще уважи ежедневните създатели на историята в публиката ".

И двамата Байдън ще произнесат речи на събитието, оповестиха от Белия дом.

Концертът, който следва осъществяването на Джеймс Тейлър предходната седмица, е част от завръщането на обществените събития в Белия дом след облекчаването на рестриктивните мерки поради Ковид-19.

Това се случва, откакто предходната седмица Байдън провокира дискусия в изявление, в което разгласи пандемията за завършила. Въпреки това от гостите ще се изисква да се изследват преди да участват, оповестяват американските медии.

75-годишният Елтън Джон е класиран преди всичко измежду соловите реализатори в историята на американските ранглисти в листата на Billboard за 2019 година на " Най-великите реализатори на всички времена " и на трето място в общото класиране след „ Бийтълс “ и „ Ролинг Стоунс “. Турнето му " Farewell Yellow Brick Road " стартира в Алентаун, Пенсилвания, през септември 2018 година и ще включва повече от 300 концерта по целия свят, преди да завърши в Швеция през юли идната година. /БГНЕС, АФП
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР