Елпром Троян грабна златно отличие на Международния технически панаир в

...
Елпром Троян грабна златно отличие на Международния технически панаир в
Коментари Харесай

Елпром Троян със златен медал на Meждународния технически панаир в Пловдив!

Елпром Троян сграбчи златно отличие на Международния механически панаир в Пловдив. Предприятието получи орден за първо място, както и диплом за експоната " Дигитален интерфейс за надзор и отбрана SDM 30 ", показан на панаира.


Името на Елпром Троян е емблематично и знак на авторитет и триумф в машиностроенето. Разпознаваемо е на всички места по света. Именно Елпром Троян са тези, които би трябвало да гледат напред, длъжни са, тъй като те са знак на машиностроенето в България. А и те са били постоянно знак на това.

Елпром Троян не престават традицията, която стартира преди 73 години от господин Марин Стаевски, традиция, която е продължавана от няколко генерации инженери, въодушевени да реализират висините на машиностроенето, с цел да може Елпром Троян да е гордостта на Троян и троянци, на България.

Елпром Троян показа визията си за сектора и в машиностроенето в идващите 100 години. Това се случи на 73-ия Международен механически панаир в Пловдив.

Това, което направи Елпром Троян е гражданска война в машиностроенето и трасира бъдещето, което стартира от през днешния ден.

Това е мотото на Елпром Троян, зад което застана представяйки ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ SMART LAB предопределена да доближи до всеки, който има високи условия към себе си и към крайните артикули, в които се вгражда всеки един електромотор. Това, което може да имата с Елпром Троян е безукорен електромотор, който ще ви разрешава да знаете всичко с чувството, че сте до него във всеки един миг.


Ние ви даваме всичко това още през днешния ден, с технологии от бъдещето. Днес ние сме горди да приемем най-високото отличие и оценка на 73-тия Международен механически панаир - Пловдив, ЗЛАТНИЯТ МЕДАЛ за нововъведения при производството на електромотори.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР