Елизабет Хърли и нейният тогавашен годеник - известният австралийски играч

...
Елизабет Хърли и нейният тогавашен годеник - известният австралийски играч
Коментари Харесай

Луксът, в който живее Елизабет Хърли

Елизабет Хърли и нейният тогавашен избраник - известният австралийски състезател на крикет Шейн Уорн, си купуват първокласно имение през 2012 година - малко преди раздялата им през 2013 година Имотът е прочут като Донингтън Хол и се намира в Ледбъри, Херефордшир, на 47 км от границата с Уелс.
 Елизабет Хърли, Матю Пери, Serving Sara и какво показа актрисата за работата си с него във кино лентата
Защо Лиз Хърли дефинира работата с Матю Пери за призрачен сън

Актрисата се връща 20 години обратно

Английското имение от XVII век е с историческа стойност и не може да бъде разрушено. Обширният терен разполага с пет обособени къщи, в това число главното жилище, конюшни, тенис корт и частно езеро за лов на риба. Сегашната стойност на това превъзходно имение в британската провинция е почти 11 милиона $. Тъй като през 2018 година има навлизане с щурм, това постанова повишение на сигурността. Сега имението е заобиколено от изключителна защита, високотехнологични камери за видеонаблюдение и е със заключени врати постоянно, които попречват влизането.

Донингтън Хол е ситуиран на 757 дка, а главната къща е с 13 спални и пет бани. Джорджианското имение от XVII век е предпазен исторически обект. Според Daily Mail, с изключение на главната постройка, има още четири вили и 12 конюшни. Елизабет Хърли има мощно предпочитание да обнови внимателно имението дружно с тогавашния си избраник Шейн Уорн през 2012 година Влиятелната двойка даже изготвя писмо за позволение до съвета. Те желаят да поправят част от имението от вреди, нанесени най-много от времето. За страдание, двойката се разделя през 2013 година и проектите им по този начин и не се реализират.

Донингтън разполага с 85 дка гори, голям брой тревни площи, обширни зелени поляни и огромна зона за релакс край басейна. Интериорът на дома е в стила на британската провинция и има величествена атмосфера. Една от главните всекидневни разполага с топъл ъгъл с камина и забавен дизайн, а килимът с леопардов принт добавя златните акценти на ретро мебелите.

Според Closer Weekly огромните прозорци пропущат задоволително дневна светлина и чист въздух. Коридорите и стените на стаята са покрити с внушителни огледала в златни рамки, а диваните са в елегантно бяло с цветни кадифени възглавници. Едно от основните стълбища е с тежък дървен парапет. Елизабет Хърли постоянно е забелязвана да театралничи на дървените стъпала на фотосите, които качва в Instagram. Главната спалня и банята също имат свежа атмосфера в бяло. Разбира се, мястото разполага и с първокласен гардероб.

Според Mirror Елизабет е прекарала пандемията в тук със фамилията си в компанията на нейната 80-годишна майка, стара вуйна, сестра Кейт, наследник Деймиън, другари и две кучета. През този интервал актрисата се отдава и на обичаното си занимание - градинарството. Имотът разполага със лична оранжерия, овощна градина с разнообразни плодни дървета и зеленчукова градина.

Моделът даже показа в обществените мрежи, че е заета с прибирането на буркани конфитюр от прясната си домашна продукция. През декември 2021 година Хърли се възвръща от травма на глезена в първокласния парцел. Въпреки възпаления гален, тя е видяна да разгласява празненство фотоси от имението. Свежият въздух в провинцията и спокойната атмосфера на Донингтън Хол явно са спомогнали за бързото й възобновяване.

Кухнятата във величествения парцел е парадайс за готвача и е добре оборудвана за подготвяне на ястия за огромни събирания. Домашният бар разполага с кадифени мебели и леопардови щампи. Атмосферата е напълно женствено розова с привличаща вниманието скулптура на фламинго. Обширната винарска маза в сутерена се оказва приятност за всеки обожател на питието.

Частното езеро за лов на риба в парцела е в допълнение място за пикник и мечтани летни следобеди. Големият басейн разполага с дървени шезлонги, плетени столове и причудливи външни лампи. Градините са идеално поддържани за йога сесии и действия навън. Тези земи разполагат и с тенис корт, и фитнес. И с 12 конюшни с коне за езда.

Елизабет обича да прави барбекю край басейна за гостите и фамилията си. Според The Sun актрисата често позира за блестящи снимки на фона на нейния възвишен дом. Тя постоянно разгласява видеоклипове от култивиран тренировки със своите почитатели в обществените мрежи.

Донингтън Хол може да се похвали и с уединени гори и уютно огнище за обществени събирания. Актрисата от The Then Came You е известна като общителен хазаин и се радва да забавлява гостите си най-малко два пъти седмично в своето идилично британско имение.
 Елизабет Хърли, прилепналото боди и блестящото новогодишно празненство
Предизвикателният тоалет на Елизабет Хърли

Какво я накара да го избере

Известно е, че тя е купонясвала с херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, Дейвид Бекъм, Холи Уилоуби и доста други звезди. Елизабет живее в този кралски разкош в Донингтън Хол дружно със сина си Деймиън. Имотът в провинцията, цялостен с улеснения от международна класа, е същински парадайс на земята, както означават от The Richest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР