Елица, питаш ме как да разбереш дали той е сериозен

...
Елица, питаш ме как да разбереш дали той е сериозен
Коментари Харесай

Пърси отговаря за сериозните връзки

Елица, питаш ме по какъв начин да схванеш дали той е сериозен в връзките си с теб и какво желае от връзката ви? Отговорът е доста елементарен, само че първо би трябвало да си зададеш няколко въпроса...

правихте ли към този момент секс?

Ако още не сте, най-вероятно това желае от теб - да му пуснеш. Никога не подценявай желанието на мъжа да спи с теб. Обикновено това е единствената причина да те заговорим, да ти желаяме номера и да те поканим на пиво. Със сигурност не е тъй като си мислим, че си бъдещата ни брачна половинка и майка на децата ни.

Ако сте правили секс, тогава може и да е малко по-сериозен. Няма по какъв начин да съм сигурен, тъй като не съм имал толкоз дълга връзка. Но си мисля, че в случай че е с теб и откакто е бил в леглото ти, значи или ужасно доста му е харесло, или е решил да се кротне и да опитва нещо по-сериозно.

предложения ли те е у тях?

Ако те е канил освен да преспиш у тях, само че и да изкараш там целия ден или даже уикенд, значи нещата са съществени. Никой мъж не кани жена за секс туризъм в ергенската си бърлога, в случай че не му е завъртяла главата.

срещна ли те с майка си?

Ако това се е случило, можеш да си сигурна, че желанията му са съществени. Не е наложително да е майка му, само че би трябвало да е най-близкият му човек - сестра, татко, най-хубава другарка...Ако си се срещнала с този непосредствен човек, можеш да си сигурна, че желае освен това от теб. Горкичкият, несъмнено го е хванала рецесията на 30те години...

Ивета, не съм пропуснал и твоя въпрос - питаш ме какво работя...Дами, апелирам ви. Работата ми не е нещо, за което да си приказваме във. Работя задоволително доста върху себе си и върху някоя готина кокона ;) А настрана изкарвам и пари от специалността си, която е страхотна. Не се обиждай Ивета, просто не обичам да приказвам за работа в свободното си време... ;)
 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР