Елитното училище по изкуствата ще запознае кандидатите за пети и

...
Елитното училище по изкуствата ще запознае кандидатите за пети и
Коментари Харесай

НУИ “Добри Христов” - Варна организира ден на отворените врати на 4 юни

Елитното учебно заведение по изкуствата ще запознае претендентите за пети и осми клас и техните родители с изучаваните специалности и реда за банкет.

Ден на отворени порти на Националното учебно заведение по изкуствата “Добри Христов ” - Варна, ще отговори на интереса на надарените деца, които през идващата образователна година ще бъдат в V и VIII клас, и на техните родители.

На 4 юни, събота, преподавателите в учебното заведение ще обезпечат интерактивни демонстрации на специалностите, които ще се учат от пети и осми клас през образователната 2022-2023 година



Едновременно с това, искащите да аплайват ще могат да се срещнат с детайлите на приемните изпити за другите специалности.

Ще бъде показан и графикът на дейностите по акцията за банкет, която ще се организира през месеците юни и юли.

Специалностите, които ще бъдат показани в региона на образните изкуства, са “Изобразително изкуство ” за V клас и “Изящни изкуства ” и “Рекламна графика ” за VIII клас. Музикантските специалности са “Контрабас ”, “Тромпет ”, “Цугтромбон ” и “Валдхорна ” за V клас, както и “Класическо пеене ” и “Поп и джаз пеене ” за VIII клас.

Денят на отворени порти на 4 юни стартира в 10:00 ч.

Учителите и управлението на учебното заведение чакат с неспокойствие да се срещнат с младите гении на Варна, които желаят да станат част от артистичната общественост на НУИ “Добри Христов ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР