Елитното училище по изкуствата ще запознае кандидатите за първи клас

...
Елитното училище по изкуствата ще запознае кандидатите за първи клас
Коментари Харесай

Ден на отворените врати за бъдещи първокласници в НУИ “Добри Христов” във Варна

Елитното учебно заведение по изкуствата ще запознае претендентите за първи клас за идната образователна година с тайните на инструментите, а родителите ще научат всичко за приема. Необходимо е авансово записване.

Традиционно посрещан със мощен интерес от надарените деца и техните амбициозни родители, Денят на отворени порти на едно от най-авторитетните в България национални учебни заведения по изкуствата - НУИ “Добри Христов ” - Варна, ще се организира на 13 януари 2024 година, събота.

Точно в 10:00 ч. учебното заведение ще одобри като свои предстоящи посетители всички деца, които желаят да аплайват за първи клас за образователната 2024-2025 година, и техните родители.

Преподавателите ще предложат интерактивни демонстрации на специалностите, които се учат от първи клас. Желаещите да аплайват и техните родители ще могат да се срещнат и с детайлите на приемните изпити за другите специалности.

Отделните специалности в НУИ “Добри Христов ” имат свои специфики при представянето. За музикалните специалности, да вземем за пример, претендентите и техните придружители ще могат да посетят зали за проява на изпита по солфеж от 10:00 ч. За тези демонстрации е належащо авансово записване на тел. 0876 077 569, тъй като групите ще бъдат с избран брой деца и родители, с цел да се подсигурява успеваемост на консултациите.

От 11:00 ч. многочислените кабинети по разнообразни принадлежности също ще оферират демонстрации. Там родителите ще могат да се срещнат с преподавателите, а децата ще имат най-харесваната от тях опция - да опитат да посвирят на желан музикален инструмент.

За компетентност “Класически танц ” демонстрацията ще стартира в 10:00 ч. Тук също ще има авансово записване на тел. 0876 077 569 и още веднъж групите ще бъдат с избран брой деца и родители, с цел да се подсигурява успеваемост на консултациите.

Важна детайлност за фамилиите е, че би трябвало да приготвят за децата си цвички и комфортно спортно облекло за демонстрациите в балетните зали.

Учителите и управлението на учебното заведение чакат с неспокойствие да се срещнат с най-младите гении на Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР