Елитният италиански отбор Специя ще разчита много на българския национал

...
Елитният италиански отбор Специя ще разчита много на българския национал
Коментари Харесай

Петко Христов: Важна първа година за мен в Серия А, искаме да продължим чудесния си път

Елитният италиански тим Специя ще разчита доста на българския национал Петко Христов след напускането на Мартин Ерлич.

Бившият защитник на Славия приказва пред районния вестник „ Ла Национе “ за упованията за новия сезон в Серия А.

„ За мен беше доста значима първа година в Серия А. Много добре се приспособих към съотборниците, клуба, тифозите и града. Сега желаеме да продължим чудесния си път от последните години “, сподели Христов през изданието.

„ Дните по време на подготовката минават доста бързо. След закуската следва утринна подготовка, обяд, още една подготовка и вечеря. В тази първа фаза на подготовката свършихме доста работа, контролата с Гедейна беше добър тест. Краката са ни тежки, тъй като упражняваме по два пъти дневно, само че мисля, че се представихме добре предвид на условията на треньора. За мен особено беше доста добре да изиграя мач след месец отмора “, разяснява българинът.

„ Нашите последователи са доста значими за нас. Миналия сезон в края бяха решаващи, когато изпълниха стадиона. Липсват ни “, откри положителни думи за публиката на Специя Христов.

През предишния сезон Петко Христов изигра 19 мача за Специя, като вкара и един гол във вратата на Лацио. Очаква се българинът да стартира сезона като титуляр за Специя на поста десен централен бранител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР