Елитният испански клуб Виляреал отпадна сензационно от турнира за Купата

...
Елитният испански клуб Виляреал отпадна сензационно от турнира за Купата
Коментари Харесай

Виляреал е аут за Купата на краля

Елитният испански клуб Виляреал отпадна сензационно от шампионата за Купата на краля в Испания от четвъртодивизионния Унионистас де Саламанка.

Срещата стартира още през вчерашния ден, само че беше прекъсната при започване на продълженията при резултат 1:1 поради проблем с осветлението. Виляреал откри в 82-ата минута посредством Илиас Ахомаш, само че домакините изравниха в 87-ата минута, когато се разписа Алфред Планас и мачът влезе в продължения.

Тогава угасна електричеството, което домакините не съумяха бързо да възстановят и се наложи мачът да се доиграе през днешния ден.

Двата отбора излязоха в същите сформира, в които се отдръпнаха нощес, и изиграха продължения, в които никой от тях не съумя да вземе превъзходство.

Така се стигна до осъществяване на дузпи. Първите пет изстрела на двата отбора също не съумяха да дефинират победител, защото двамата вратари съумяха да отразят по един удар, само че и да позволен по четири точни в своята мрежа.

При решителните осъществявания от 11-метровата точка, където след по три изстрел в последна сметка Кико Фемения стреля високо, над вратата и по този метод да прати четвъртодивизионния Унионистас де Саламанка на 1/8-финалите за Купата на Испания.
 Барбастро - Барселона 2:3 в мач за Купата на краля
Барселона си усложни задачата, само че въпреки всичко продължава напред за Купата на краля

Каталунците отстраниха Барбастро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР