Елитният футбол в Германия бе забравил какво означава битка за

...
Елитният футбол в Германия бе забравил какво означава битка за
Коментари Харесай

5 мача и само точка разлика - Борусия и Байерн в свирепа битка за титлата

Елитният футбол в Германия бе не запомнил какво значи борба за купата до последния кръг. Този сезон обаче Бундеслигата си го напомни, откакто двата водещи гранда - Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, водят рядко виждана борба за купата, която наподобява, ще продължи до последния мач.

Как наподобява класирането в Бундеслигата

След 29 изиграни кръга Борусия Дортмунд съумя да излезе на върха в класирането с актив от 60 точки - единствено с една точка повече от настоящия първенец Байерн. " Жълто-черните " се възползваха от неточност на баварците в последния кръг, с цел да поведат във краткотрайното нареждане и да вземат нещата в свои ръце.

Какво следва за Борусия Дортмунд

До края на сезона остават единствено пет мача, а пред Борусия има една-единствена цел - да завоюва и петте си срещи, с цел да не бъде подвластен от мачовете на директния си съперник за купата. Това обаче надали ще е толкоз лесна задача, защото предстоят сложни мачове против Бохум, Волфсбург, Гладбах, Аугсбург и Майнц - все мачове, налични за залози и на efbet.com.

Мачовете на Байерн до края

Що се отнася до Байерн Мюнхен, отборът ще срещне в последните си пет мача тимовете на Херта, Вердер, Шалке, Република България Лайпциг и Кьолн. Програмата на баварците наподобява по-тежка от тази на Борусия, само че Бундеслигата се е потвърдила като непредвидимо състезание, в което всеки може да победи всеки.

Въпреки пасива - Байерн остава любимец за купата

Макар и Борусия да е водач във краткотрайното класиране, дава преимущество на Байерн Мюнхен и прави оценка възможностите му да завоюва купата на коефициент 1.55*. В същото време ставката за успех на Борусия Дортмунд в Бундеслигата е 2.25*, а идващият тим с най-големи шансове е Унион Берлин с коефициент от 200.00*.

Дали Борусия ще се оправи с напрежението, или пък ще се пропука в някои от идващите си мачове - следва да разберем. Байерн обаче също би трябвало да потвърди, че е подготвен да накаже всяка неточност на противника. Битката се обрисува да бъде извънредно забавна, само че спечелилият може да бъде единствено един.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР