Елитната иранска Революционна гвардия извърши днес в Индийския океан учебни

...
Елитната иранска Революционна гвардия извърши днес в Индийския океан учебни
Коментари Харесай

На косъм от война! Ирански ракети паднаха до американски самолетоносач ВИДЕО

Елитната иранска Революционна армия извърши през днешния ден в Индийския океан образователни стрелби с балистични ракети за пердах с кораби, заяви държавната телевизия.

На публикуваните фрагменти се виждат по какъв начин две ракети поразяват цел, която съгласно малкия екран съставлява "хипотетични противников кораби " на разстояние 1800 километра.

Ракетите с огромен обхват, изстреляни от Иран по време на учението, избухнаха на 160 километра от американския самолетоносач "Нимиц ".

Поне един от снарядите „ се е пръснал рисково близо “ до търговски транспортен съд в Индийския океан и две балистични ракети - на 100 благи (около 160 км) от ударния екип, воден от самолетоносача.

В същото време, макар обстоятелството, че ракетите не се виждаха от самолетоносача Nimitz и съпътстващите кораби, по време на детонацията, фрагменти от снаряди се разпръснаха на много огромна повърхност.

Fox News също прецизира, че Корпусът на гвардейската ислямска гражданска война (част от иранските въоръжени сили) е употребявал балистични ракети с огромен обхват на деяние от разнообразни класове, които са удряли стандартните цели на съперника, ситуирани в северната част на Индийския океан.

Както организация Tasnim заяви в Twitter, иранските военни изстреляха балистични ракети, удряйки цели на разстояние от 1800 километра.

Aerospace Force blasted targets in northern parts of Indian Ocean with long-range ballistic missiles in a military exercise underway in ’s inland deserts
— Tasnim News Agency (@Tasnimnews_EN)
В първия стадий от тези учения през вчерашния ден военновъздушното поделение на армията изстреля ракети "земя-земя " по "хипотетични противников бази ". Телевизията сподели и четири триъгълни дрона, летящи във групировка и врязващи се в целта при последвала детонация.

Според ирански медии в четвъртък е имало и иранско военноморско обучение в акваторията на Оманския залив със стрелби на крилати ракети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР